Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
válasz
vitezlejszlo #239 üzenetére
köszi szépen, a kimerítő választ, most vár képben vagyok akkor. hát nem tom hogy megéri-e venni egy ilyen tunert, 50k nagyon sok. milyen hd adásokat lehet ezzel még fogni?
mod: DarkByte köszönöm!
-
bigdigit
addikt
válasz
vitezlejszlo #240 üzenetére
én közben kipróbáltam a powerdvd codecjét is a hardveres gyorsítás miatt.de azzal is gondok voltak.időnként leesett az fps rendesen.
ahogy a írtad is a coreavc a legjobb úgy néz ki.teljesen folyamatos a kép.igaz ha esik a vétel ereje ami nálam legjobb esetben is csak 62% akkor coreavc rendesen tud kockásodni.lcd-én nézve mire kellene állítani a felbontást vajon?1920x1088i..25/50/60?
mert ahogy nézem a műsor 1920x1088/25hzaz m1 nálam legjobb esetben 10.6mbit m2 11.6mbit-el jön.
-
rento
őstag
válasz
vitezlejszlo #235 üzenetére
értem. köszi szépen a segítséget. azt honnan tudom meg hogy van e benne DVB-T tuner? mert az gondolom nem sokat jelent hogy a tv sarkára rá van írva hogy DVB.
ui.: a rövidítés meg hogy msn ártalom
-
bzoley
veterán
válasz
vitezlejszlo #206 üzenetére
Ha jól értelmezem az idétlen nevét, én is az áprilisit raktam fel. PVR2 a tegnap előtti. De lehet, hogy számít, hogy hozzá való tuner is van néhány a gépben. Bár attól még nem kéne felismernie.
-
bzoley
veterán
válasz
vitezlejszlo #203 üzenetére
Akkor nem jött be. Nálam megy.
-
bzoley
veterán
válasz
vitezlejszlo #201 üzenetére
WinFast PVR2 simán megy vele. De csak DTV módban, analógban nem lesz hang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest