- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Megpróbálom, annyit még meg tudnál mondani, hogy akkor a régióhoz milyen országot válasszak? Mert hiába állítom át ezt a PAL cuccot, ha olyan országot választottam, ahol más van mint amit alatta megadtam, akkor mindig visszaállítja, ezért nem volt jó Magyarország sem, és akkor ezekszerint hiába tettem Németországra, akkor most olyat kell keresni, ahol alapértelmezett a D/K.
Szerk.: átraktam PAL-D-re, ha a hifit felnyomtam max hangra, akkor a statikus zaj alatt nagyon halkan meghallottam a tv adás hangját, szóval ez még így mindig nem jó. Van egy PAL_N_COMBO nevű beállítás is, itt már elég volt félhangerő a hifire, hogy halljam az adás hangját, de még mindig nagyon gyenge és a statikus sípolás meg zaj is megmaradt mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő