Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Megpróbálom, annyit még meg tudnál mondani, hogy akkor a régióhoz milyen országot válasszak? Mert hiába állítom át ezt a PAL cuccot, ha olyan országot választottam, ahol más van mint amit alatta megadtam, akkor mindig visszaállítja, ezért nem volt jó Magyarország sem, és akkor ezekszerint hiába tettem Németországra, akkor most olyat kell keresni, ahol alapértelmezett a D/K.
Szerk.: átraktam PAL-D-re, ha a hifit felnyomtam max hangra, akkor a statikus zaj alatt nagyon halkan meghallottam a tv adás hangját, szóval ez még így mindig nem jó. Van egy PAL_N_COMBO nevű beállítás is, itt már elég volt félhangerő a hifire, hogy halljam az adás hangját, de még mindig nagyon gyenge és a statikus sípolás meg zaj is megmaradt mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest