Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Egérpad topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A potplayernél be kell valami különlegeset állítani, hogy működjön.
Ha ez most kérdés, IT9135 tunerrel kísérletezve én is állítottam már mindent, stream-azonosítókat átírtam decimálisból hexa formátumba (ahogy a beállításoknál is szerepel), de még nem bírtam rávenni, hogy nálunk is működjön ez a koreai program. De ha sikerülne ráhangolni, még dekódolásnál is lehetnek további gondok, mert MPEG2 dekódereket lehet választani a tunerhez, vagy pedig Custom CLSID, ami újabb fejtörő.
Eleve azt sem világos hogy a BDA-eszköz megnyitása után miért dob fel folyton pluszban három üres ablakot, de ugyanezt csinálja a szintén koreai a KMPlayer is, ha jól emlékszem.
Nyilván vannak más programok is tunercélra, csak én is kíváncsi lettem volna, hogy ebből mit lehetne kihozni, mert más szempontból lehetett volna előnye, a lejátszáshoz egyébként jól bevált PotPlayer használatának.
-
Watt25
veterán
Azért a kettő nem ugyanaz. Mert ugye a Cablestar-ban van CI foglalat is, igaz a másik meg tudja a DVB-T2 -t. (Amit viszont egyelőre magyarországon nem lehet kihasználni.) Illetve az eBay-essel az a gond, hogy csak a saját szoftverével működik (legalább is legutolsó infók szerint), míg a Cablestar-t minden DVB program kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fogorvos, fogászat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP4800-E-K9 - Access Point - Több darab érkezik - Új ára 368.000Ft - 5200 Mbit/s
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- ASUS ROG STRIX 1200W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann