- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A potplayernél be kell valami különlegeset állítani, hogy működjön.
Ha ez most kérdés, IT9135 tunerrel kísérletezve én is állítottam már mindent, stream-azonosítókat átírtam decimálisból hexa formátumba (ahogy a beállításoknál is szerepel), de még nem bírtam rávenni, hogy nálunk is működjön ez a koreai program. De ha sikerülne ráhangolni, még dekódolásnál is lehetnek további gondok, mert MPEG2 dekódereket lehet választani a tunerhez, vagy pedig Custom CLSID, ami újabb fejtörő.
Eleve azt sem világos hogy a BDA-eszköz megnyitása után miért dob fel folyton pluszban három üres ablakot, de ugyanezt csinálja a szintén koreai a KMPlayer is, ha jól emlékszem.
Nyilván vannak más programok is tunercélra, csak én is kíváncsi lettem volna, hogy ebből mit lehetne kihozni, mert más szempontból lehetett volna előnye, a lejátszáshoz egyébként jól bevált PotPlayer használatának.
-
Watt25
veterán
Azért a kettő nem ugyanaz. Mert ugye a Cablestar-ban van CI foglalat is, igaz a másik meg tudja a DVB-T2 -t. (Amit viszont egyelőre magyarországon nem lehet kihasználni.) Illetve az eBay-essel az a gond, hogy csak a saját szoftverével működik (legalább is legutolsó infók szerint), míg a Cablestar-t minden DVB program kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest