Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimre
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mivel még nem vagyok otthon a témában. Jelenleg analóg tv adásom van a digi-nél 3 tv-re osztva. Azonban szeretnék előfizetni digitális adásra, valamint dvb-c tunerrel rendelkező tvt vásárolni. A dvb-c is koaxon jön? Ha jól tudom a digi pluszként nem kódolja, így nem kell sem settop box, sem kártya. Ez esetben elegendő az egyszerű koax kábelt továbbra is 3 felé osztani és a 3 c tuneres tv már megy is róla? Az elosztó és a kábel bármilyen lehet vagy ezekből valami speciális szükséges? Köszönöm! -
kovimre
tag
válasz
bogyo74 #11197 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod. A gép az elég erős (i7 2600, 8 GB, SSD stb...), sőt felvenni sem szeretnék. Azt meg tudnád mondani nekem, hogy egy PxDTV2300H vagy DTV2000 H Plus kártyát válasszak? A foglalat nekem mindegy, a képminőség fontos TV nézés közben. Vagy az mindkettőnél azonos? Viszont az első esetében csak egy bemenet van. Ide kellene vennem elé egy antenna közösítőt, amivel az analóg koax kábelt és a mindig TV-t vevő antennát is rátudom kötni. Ez így működne, vagy érdemesebb a 2000H?
-
kovimre
tag
Sziasztok! Egy arra alkalmas MindigTV antennával és egy Leadtek Winfast DTV2000 H Plus tuner kártyával tudok Mindig TV adást fogni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest