- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Érdekes dolog egyébként ez a tömörítős móka, mert most megnéztem és a Euronews 1,82Mbps-mal megy... Tehát magasabb a bitrátája mint az RTL / TV2 párosnak. De valóban elég pocsék a kép. Itt valami olyasmiről lehet szó, hogy az AH is csak valahonnan "szedi" az adást, ami esetleg még ha nem is sokkal rosszabb, de újratömörítve már sokat ront rajta.
-
Watt25
veterán
Természetesen, ahogy én is említettem, nem teljesen jó az összehasonlítás, tisztában vagyok vele. De én úgy gondolom, hogy egy normál SD adásban látszódnia kell, ha valaki direkt borostát hord. Való igaz, nem néztem meg azóta sem itthon a CRT-nken, hogy ott észre lehet-e venni, de majd próbálok figyelni.
De hagyjuk is ezt a témát, röviden maradjunk annyiban, hogy a személyes véleményem az, hogy alacsony bitrátával dolgozik a Hello Digital SD csatornák esetén.
Ezt valaki nem tudja számszerűleg ellenőrizni? Azt tudom, hogy MindigTV esetén a kertévék 1,55Mbps-os sávszélességgel tolják a képet. (MPEG4-ben ugyebár.) Mennyi ez az érték Hello Digital esetén és milyen kódolás?. (Lehet, hogy csak MPEG2? Mert ugye lehet, hogy nem is kisebb a bitráta, csak elavultabb a kódolási technika.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest