Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Itt sincs semmi védelem. 20 éve lett a tetőtér beépítve és a villanyszerelő akkor még alukábellel húzta be a villanyt. Nemrég lett átfűzve rézzel, hogy a nagyobb terhelést elbírja, ha úgy adódik. Az átfűzést már én csináltam, de villámvédelmi rendszer nuku.
Villanyóra előtti dobozig fűztem vissza, majd a szakikat megkértem, hogy biztosítékcsere keretében húzzuk be a rezet az óráig.
Villanyóraszekrényben se fi-relé, se hasonlók....
Az majd a következő kör lesz. -
zhagyma
őstag
Szerintem telitalálat esetén az energia nagy részét a külső védelemnek kéne elvezetni (villámhárító: egyszerű, olcsó). Ha ez nincs akkor a belső védelmi szintek szét fognak "robbanni", mivel ekkora energiát nem képesek elvezetni a földpotenciál felé. Talán egy EON transzformátorállomáson lehet akkora védelem ami képes levezetni nagyobb károsodás nélkül ennyi ampert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann