Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Itt sincs semmi védelem. 20 éve lett a tetőtér beépítve és a villanyszerelő akkor még alukábellel húzta be a villanyt. Nemrég lett átfűzve rézzel, hogy a nagyobb terhelést elbírja, ha úgy adódik. Az átfűzést már én csináltam, de villámvédelmi rendszer nuku.
Villanyóra előtti dobozig fűztem vissza, majd a szakikat megkértem, hogy biztosítékcsere keretében húzzuk be a rezet az óráig.
Villanyóraszekrényben se fi-relé, se hasonlók....
Az majd a következő kör lesz. -
zhagyma
őstag
Szerintem telitalálat esetén az energia nagy részét a külső védelemnek kéne elvezetni (villámhárító: egyszerű, olcsó). Ha ez nincs akkor a belső védelmi szintek szét fognak "robbanni", mivel ekkora energiát nem képesek elvezetni a földpotenciál felé. Talán egy EON transzformátorállomáson lehet akkora védelem ami képes levezetni nagyobb károsodás nélkül ennyi ampert.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest