- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Wayteq, Alcor, stb 1000 éve tudja a pvr adók felvételét, a felvett anyag nincs lekódolva gépen is nézhető, timeshift, stb. A Telefunken nem tud semmit csak olyan vegye meg akit semmilyen funkció nem érdekel a tv nézésen kívül, most ennyi idő után jött ki hozzá egy firmware mikor a többi már 4.nél tart kb az szánalmas.
GBogyó nem tudom honnan veszed, ezek szerint csak pár ilyen gagyival találkoztál te is. Persze a mindigtv-sek korlátozzák tőlük nem szabad firmwaret letölteni, de a normálisabb gyártók felteszik a honlapjukra a tiltásmentest, vagy pl itt is vannak [link].
-
GBogyó
tag
Itt az a furcsa helyzet állt elő, hogy ki tudja miért, de a készülékgyártók nem hajlandóak beletenni a kódolt adások rögzíthetőségét a szoftverekbe. De lehet, hogy úgy kellene fogalmaznom, hogy letiltják ezt. Szoftver oldalról tekintve szerintem utóbbi a felállás.
Ellenben a DVB-S és combo vevők esetén ezt valóban alapfunkciónak tekintjük, ott az a természetes, hogy kódolt adásokat is kódolás nélkül vesz fel a PVR. Kunszt csak az, hogy egyszerre több kódoltat is tud-e.
Fura az egészben az, hogy a DVB vevőket én egy kalap alá veszem, hogy éppen milyen tuner van benne, milyen paraméterekkel megy, az egy apró, de ilyen szempontból jelentéktelen különbség. Ezért is nem értem a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest