Hirdetés
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
marchello1
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Szia!
Elég sokat utazom és általában Analóg csatornák jönnek be ahol szoktam lenni. Ami jó lenne ha lenne rajta satelit kábel bemenet és rendes antenna is.(vagy nem tudom erre van e valami átalakító). És ezért néztem az AVerTV Galaxy-t is. Igazat megvallva sport eseményeket szeretnék felvenni mert edzőként dolgozom és jó ha az ember felveszi ezeket és utána ki tudja elemezni. És nem egy utolsó szempont lenne ha minél jobb minőségben meglehetne ezt oldani.
Nem tudom válaszoltam e így ezzel a kérdésedre.?!

Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Mac Mini M1(6 magos) 8GB 256GB eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi