- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marchello1
csendes tag
válasz
Murphistic #11291 üzenetére
Szia,
Sikerült megoldanom úgy ahogy javasoltad
SCART állíthatós átalakító + composit
Köszönöm a segítségetMarchello
-
marchello1
csendes tag
válasz
Murphistic #11291 üzenetére
Szia,
Köszi a választ, megpróbálok akkor egy ilyet beszerezni hát ha azzal működik, mert valóban SCART az az esetek 99%ban van a TV hátában
Marchello
-
marchello1
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném. Van egy Hibrid USB TV-tunerem (Pinnacle). Viszont elég sokat utazom, és a Hotelok nagy részében DVB-S kábel és sugárzás van. És esetek nagy részében a vevő maga a TV-ben van tehát csak egy kábelem van ami lóg ki a falból.
A kérdésem az volna, hogyan tudnám kinyerni a képet a TV-ből, hogy ne kelljen egy újabb TV tunert vegyek csak DVB-S adások vételéhez. És van a tuneremben S-video , Composit vevő is.
A segítségetek előre is nagyon köszönöm. -
marchello1
csendes tag
nem nem az antennát nem fogom magammal hordozni
De lehet én keverem össze a dolgot. Ez nem az amelyik elvileg bejön az antennából valóban és a dekóderbe kell belecsatlakoztatni. Mert sok helyen ez van, szállodákban pl. és nem antenna kábel. Azért gondoltam hogy jó lenne ha mind a kettővel működhetne.
És AVerTV Galaxy nak a képleírás alapján ahol mutatja mi hol van rajta elvileg van.Na de a lényeget megértettem, köszönöm a válaszokat
Majd akkor még agyalok rajta egy sort.
Üdv
-
marchello1
csendes tag
válasz
zhagyma #8709 üzenetére
Szia!
Elég sokat utazom és általában Analóg csatornák jönnek be ahol szoktam lenni. Ami jó lenne ha lenne rajta satelit kábel bemenet és rendes antenna is.(vagy nem tudom erre van e valami átalakító). És ezért néztem az AVerTV Galaxy-t is. Igazat megvallva sport eseményeket szeretnék felvenni mert edzőként dolgozom és jó ha az ember felveszi ezeket és utána ki tudja elemezni. És nem egy utolsó szempont lenne ha minél jobb minőségben meglehetne ezt oldani.
Nem tudom válaszoltam e így ezzel a kérdésedre.?!
Köszi előre is
-
marchello1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni laptop-hoz külső TV-tunert. A gondom az, hogy sehol se találtam eddig jó leírást róluk vagy véleményt. Esetleg a következők közül volt valamelyikkel valakinek tapasztalata írna egy két sort, hogy mi volt az, negatívum-pozitívum...?
Jelenleg egy pinnacle PCTV hibridem van de évről évre többet szarakodik, túlmelegszik, leáll, tehát van egy sejtésem, hogy a végét járja...1. AVerTV Hybrid Ultra USB ([link])
2. AVerTV Hybrid Volar HD ([link])
3. (nem tudom mi a különbség a 2.-es és eközött) AVerTV Hybrid Volar HX
4. AVerTV Galaxy ([link])
5. Hauppauge WinTV-HVR-1950 ([link])köszönöm a segítségeteket már előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged