Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Nekem ilyesmim van: [link] Nem egy drága cucc, és ha elég geek vagy a szobában is felteheted a falra
Nálam jó ideig így volt az albérletben
Gyanítom hogy egyébként is erősebb egy ilyen mint egy szoba antenna, én mondjuk nem is nagyon vennék olyat (amit eddig láttam az sosem adott tiszta képet; azért a digitálisnál sem árt ha a jó minőségű jelet fogsz). Még ha panelban laksz is meg lehet oldani kis kreativitással hogy kívülről az ablakkeretre felfogatod ha a tetőre nem is engedik tenni vagy nem megoldható. Nálam egy cső folt feltéve később két menetszárral aminek átfúrtuk az ablak keretet. -
wassermann
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Synology NAS
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam jó ideig így volt az albérletben
Gyanítom hogy egyébként is erősebb egy ilyen mint egy szoba antenna, én mondjuk nem is nagyon vennék olyat (amit eddig láttam az sosem adott tiszta képet; azért a digitálisnál sem árt ha a jó minőségű jelet fogsz). Még ha panelban laksz is meg lehet oldani kis kreativitással hogy kívülről az ablakkeretre felfogatod ha a tetőre nem is engedik tenni vagy nem megoldható. Nálam egy cső folt feltéve később két menetszárral aminek átfúrtuk az ablak keretet.
wassermann