- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Nem egyet a kódolatlanból, és egyet a másikból, hanem egyet a Hello HD csomagból, és egyet egy másik csomagból. Utánaolvastam, és valahol azt írták, hogy a 120-150cm-es offset alu paraboláknak kisebb a veszteségük. De amúgy tényleg nem találok ilyeneket. Amiket felsoroltál, jönnek a DVB-T-n is, bár nekem a dunák nem jönnek be, de lényeg, hogy ha már veszek vevőt, akkor ne legyen akadály, hogy nem tudom befogni, ha már úgy sincs sok csatorna. Eddig a DVB-T-n a Euronews csatornán esténként AXN volt, és megtetszett. Kivéve a film kezdés után négy perccel a reklámok
Lényeg, hogy például ezt szeretném fogni, meg olyanokat, amik a földin nem jönnek. Ha angolul, az is jobb, mint a semmi. És nekem jobb, mintha mondjuk németül jönne. Ja, és normálisan nem találtam információt a frekvenciákról sem. Több helyiérték különbségek vannak, és sok helyen mértékegység sincs a számok után. Láttam antennákat 2, és láttam 5 GHz-re. Az EB9A 11000 a linkemnél, máshol 11GHz máshol 11000GHz, a tunerek 850MHz-től 1,2GHz-ig működnek, szóval nem tudom, hogy mi a tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OTP Bank topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- PlayStation 5
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest