Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz
csendes #6729 üzenetére
Ezek szerint a T saját STB-jét kell mindenképpen használni?
A gyerekek miatt kellene váltanom T-Sat-ra, mert más módon nem tudom a DaVinci Learninget prezentálni számunkra.
Viszont a T-s STB-k katasztrofálisak.
Gondoltam van lehetőség valami kulturált alternatívára, de ezek szerint ez csak álom? -
szbeluska
csendes tag
válasz
csendes #6729 üzenetére
Helló! Köszi szépen
Scart van rajta, de nem is ez a lényeg.
Akkor ezek szerint nem kell még egy külön "kártyafogadó-modul" a gépbe, csak simán a STB-t kell a tunerra kötni? (nyilván ha az ez után következő részre nem találunk megoldást, akkor marad ez) Ezzel gondolom egy probléma van, hogy kapcsolgatni a STB-n kell? Ha igen, akkor ezt a box-ot nem lehet esetleg kikerülni? Olvasgattam itt-ott erről-arról, hogy a kártya párosítva van a STB-szal, és így nincs remény kikerülni. Akármilyen modult is rakunk a gépbe, nem olvassa be a STB-ba való kártyát. Erről tudtok valamit? Köszi a segítséget még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest