Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Indulhat a hardverparti!
- iPad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Próbáltam, de nem voltam elég ügyes szerintem, mert nem mentem vele semmire. Azért írom így, mert ha azt írnám "nem sikerült vele", az félreérthető, mivel eddig amiket itt olvastam, nekik sikerült, tehát felvállalom, hogy én voltam béna. De a csatornaváltás azt hiszem nem lehetséges.
De mivel ott van az ingyenes SmartDVB, ezért nincs szükségem semmi másra.DrSoul
Drivert mindenképp telepíteni kell, kivéve, ha pl a win7 egyből felismeri, akkor ez a folyamat csak pár másodperc. Ha nem ismeri fel, akkor a szokásos drivertelepítés. SW sem árt amivel nézed, de win7 alatt ez is megoldható "hazai" ízekkel, azaz a gyári MediaCenter használható nézésre, nem kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest