Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Billentyűzet gondom van
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
üzenetére
"Ahhoz, hogy a HD-nek értelme is legyen, olyan megjelenítőt kell venni. Az meg nem olcsó. Az orrba szájba mehetne sem igaz, mert a sávszélesség nem végtelen."
Azért a jellemző tendencia az az, hogy aki újan vesz tv-t az minimum hd ready lcd tv-t vesz. Az én baráti körömben legalábbis folyamatosan lecserélődnek a régi készülékek. És a megjelenítőt azt ígyis úgyis meg kell venni ha az ember tévét akar nézni, főleg HD-ben.
Én például abból indulok ki, hogy ha szeretnék HD csatornákat nézni, akkor elő kell fizetnem a legnagyobb csomagra a kábelszolgáltatónál, ami 5700ft + 2000Ft a HD csomag ára, + 1500 Ft a STB havidíja. Ez így 9200ft havonta. Ennyit aztán nem ér a dolog.
A sávszélességről nem igazán tudok nyilatkozni, laikus vagyok, csak azt látom, hogy az 50-60 frekvenciából kettőn sugároznak, ez alapján itt még bőven lenne tartalék. -
AMDFan
addikt
válasz
üzenetére
"Emellett ugye csak teljes képernyőn működik, ami szerintem hátrány"
Szerintem ezt már javították mert nálam nem csak fullscreenben működik.
Amúgy az általad említett problémák lehet, hogy valósak, de az én tévézési szokásaimat nézve lényegtelenek.
Egyrészt én csak azért ruháztam be DVB-T tunerbe, és antennába, hogy a VB-t jó minőségben tudjam nézni.
Ebből már sejthető hogy én TV-ben általában kizárólag sportműsorokat szoktam nézni."Nehogy azt mond már, hogy nincs ~4200HUF-od egy eredeti sw-re?"
Hogyne lenne, de nekem tökéletesen megfelel a TM arra hogy bekapcsoljam, ráklikkelek az m1-re, megnézem a meccset, majd kikapcsolom

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az MSI Digivox és a TM párosítás a legjobb, csak annyit, hogy az én igényeimnek megfelel. Egyébként én azért vettem ezt, mert besétáltam a legközelebbi számtechboltba, ez volt nekik raktáron 6900-ért, és így nem kellett rá várnom + postaköltség sem volt. Ha netről rendeltem volna akkor én inkább Leadteket vettem volna, de számomra ez is 100%ig megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann