- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
daa-raa-rától, meg mástól, aki az analógban olvasott engem, bocs,h hogy ide is beférkőztem.
Kicsit visszaolvasva, egyetértek, nem nagy dobás a földi digitális választék.
Jó lenne, ha belepakolnának akár hörrTV-t, meg Echot, vagy valami advancebb adást, hogy ne csak a stex, ne csak a szex legyen reprezentálva, vagyis ne csak a legpopulárisabb 4 adó legyen széleskörben elérhető.
nagyon remélem, nem lesz a DVB-Tből AM-mikró-2.
(Már nem követem, a valódi AM-mikró tök romantikus korszaka volt az én amatőr és passzív TV/rádióamatőrködési hobbimnak, ami néhány évig tartott nálam. tök jó ingyenkolbász volt, földi, körsugárzásos mikrohullámú (1-2 GHz) dolog, kis parabolákkal, persze sima UHFre lekonvertálva, az összes velejáró kásás-zajos képpel. Persze erre ma már ki emlékszik, retró lesz, mint a fapados villamos.
Aztán lekódolták az egészet, de nem ám csak úgy egyszerűen! STB állítólag oda-vissza kommunikál az állomással, interaktív orrba-szájba, teli extrákkal.
Állítólag más hálózat nem is használt sokáig ilyen túlbonyolított dobozokat, a UPC és matáv digitális összközműves-családi-móka-kacagás-szex kombóig.
Valahol jó, sok funkciót kap az elvakított paraszt sok pénzért, de olyan Skynet szerű az egész, meg radikális váltás a sima kódolós-kódolatlan módszerhez képest, brrrr, nem is kértem belőle azóta sem.
Szóval nem tudom, érthető, meg van-e értelme, a XXI. században, de valahogy nem kell, taszít a túlokosított rendszer. Elég lenne végre egy kiváló minőségű kép/hang, azt kész.
Persze vhol a fejlődés is hasznos, jópofa, van, aminek örülök az elmúlt 10 évben, TV technika terén.
-
-
Az meg rohadt radikális, hogy vagy csak digitális, vagy csak ananlóg.
Meg a OIRT meg CCIR URH-t is meghagytam volna, na jó, az egyik tényleg vicc volt, de a rádióknál is a felét meghagynám analógnak.
Mert ha kicsit esik a jel, 0 vagy 1.....
és Mo nem híres a térerőről, kivéve talán mobiltelefonálásban.
Nem beszélve a készülékváltási költségekről, és a kettő nem hozható analógiába a fekete-fehér versus színes TV esetével, mindegy már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egér probléma
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest