Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
Én az eddigi 10kW-ot sem igazán hiszem el a 62-es csatira, de a mások által tippelt mostani 1,5kW már hihetőbbnek tűnik. Ez azt eredményezi nálam, hogy az ablakba kirakott erősítős antennával sem tudom befogni...
55-ös csati 80% körüli minőségben jön, épphogy nézhető.
Ha nem volna 128kbit-es MP2 az MTV hangja, még talán el is hinném, hogy nem szándékosan butítják le az adás(ok) minőségét... Ez olyan mint a népmesében: sugároznak is, meg nem is...
A törvényi előírásoknak megfelelnek, a sugárzási díjat beszedik (bár egyelőre csak a Duna csatit tudták becsalizni), az hogy mi nem tudjuk nézni az adást, már nem az ő hibájuk...
Mondjuk rajtam talán az segítene, ha a Hármashatár-hegyen is beindítanák az adót.
De a mostani helyzet az, hogy egyelőre feladom a DVB-T-vel való kisérletezgetést. Már beleöltem vagy 20 ezer forintot, meg csomó időt, a végén meg nem tudok mit nézni rajta. Úgyhogy üzenem az AH-nak és az NHH-nak, hogy gyasgem... -
zhagyma
őstag
Úgy tűnik a cikk szerzője biztos forrásból ismeri az adóteljesítményeket és ezzel indokolja a budapesti térerőcsökkenést a cikk végén:
"... a Széchenyi-hegyi adóantenna sugárzási karakterisztikája is úgy van beállítva, hogy az a horizonthoz képest igen kis szögben, a lehető legtávolabbra is el tudjon sugározni, így viszont még az adóhoz viszonylag közel sem túl nagy a térerősség. ..."
Ezzel az gondom, hogy 2008. december elején is így volt már. Pontosan ezen ok miatt üzemelték be a Száva utcai adót. Másrészt a cikk alapján a teljesítmény viszonyokban a Széchenyi hegyi adó kiütéssel nyer (100-szor nagyobb az ERP-je, mint a Száva utcainak). A reflektált jelek által megtett utakat a Száva utcai adó 1/100-nyi teljesítménnyel nem ronthatná ilyen mértékben (Nálad mégis eltűnt, másoknál meg megjelent). Nagyon fura...
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged