Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
Na ez egyre bonyolultabb („a DvbViewer csak a digitális adáshoz használható, az analóg sugárzás befogásához továbbra is a gyári szoftverre van szükséged”).
Eredetileg az LCD tv-met akartam felokosítani a korai mpeg2 tunerjével a Mindigtv vételére - már több mint egy éve meg van a jószág és nagyon jó lenne már végre HD-ban nézni (a különböző teszteken kívül még nem tudtam megfelelően etetni ).
Ezért először hosszú heteket töltöttem el a kutatással egy olyan kütyű után ami Tv CI slotjába dugva az mpeg2-ből mpeg4-t csinál, mint legegyszerűbb megoldás.
Mire végre megtaláltam kiderült, hogy nem beszerezhető.
Ezután következett az STB, plusz egy készülék, plusz egy távirányító, a beígért olcsó STB-k elmaradtak, HD adás még alig van és azzal is mindenféle problémák jelentkeznek még.
Gondoltam ezzel várok még és átmeneti megoldásként kipróbálom a PC-s tunert. Bedug, feltelepít, használ.
Már eleve nem számoltam azzal, hogy az antennát folyamatosan dugdosnom kell tv-ből PC-be és vissza.
És ehhez még nem egy, hanem két programot használjak (analóg/digital) különböző kodekekkel?
De az „í”-re az tette fel a pontot, hogy próbaképpen a fiam laptopjára is feltettem a tunert, ő ugyanis játszik vele ezért a gépe kicsit erősebb (AMD Turion 64 X2, 2GHz, 2GB memória, HD2600-as VGA).
Na a Pinnacle szoftver ezen is 85-90% CPU foglaltságot produkált és szaggatás, kockásodás is előfordult
Ezért úgy döntöttem, hogy bár a kíváncsiság miatt megpróbálom a Te általad leírt szoftverekkel is, de hétfőn mindenképpen visszaviszem ezt a tunert a boltba.
Nagyon köszönöm a sok segítséget
de ez azt hiszem már túl nagy kitérő az eredeti célhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox One
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Elektromos autók - motorok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann