Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
kugyu21 #1992 üzenetére
USB -s HDD -t támogató set-top-box -okról nem hallottam, ez nekem is új, szóval bocsi én csak általánosságban próbáltam válaszolni.
Ezeknél az eszközöknél nincs olyan amelyik a processzortól átvéve a feladatot, vagy annak nagy részét, tehermentesíti azt (HW-s dekódolás)?
PC -s Tuner nincs, viszont írtam ha a videó kártyád tudja a DXVA 2.0 -át akkor arra rá lehet bízni és a főprocid lényegében semmit nem csinál, lehet CAD -ezni (feltéve ha ahhoz nem kell nagyon a videókari procija).Az a tuner a tv-készülékben van benne, vagy annak a programja is egyszerúen lecserélhető?
Mi most csak a PC -s TV vevőkről beszélünk, ugye?Mert amit utólag írtam ezekre vonatkozik (igaz a kisregénybe belevettem a set-top-box -okat is egy-két mondat erejére). A szoftver alatt normális Windows -os alkalmazást értettem. Set-top-box -nál aligha lehet olyan hogy egyszerű szoftver frissítéssel H.264 képessé lehet tenni; a benne lévő célprocesszornak kell tudnia a dekódolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged