- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
wassermann #18463 üzenetére
MM-ben gondolom ingyenes MindigTV az, ami van.
Az én 8 éves LG tévém is tűrhető sebességgel vált, csupaszon, kódolatlan DVB csatornára. Azonban lassítja a váltást, amennyiben:
1. a csatorna, amire átváltunk kódolt
2. van vinyó csatlakoztatva a tévére, amit TimeShift-re használunk.
Bármely feltétel teljesülése hozzáad a váltásidőhöz egy kicsit... Ha mindkettő teljesül, akkor mindkét feltétel miatt hozzáadódik az a kis idő... -
Hieronymus
veterán
válasz
A tévé trükközik.
1. Amikor a csatorna váltása megtörténik, az aktuális csatorna még látható a pufferezésből megjelenítve.
A megjelenítéshez mindenképpen meg kell várni az első kulcsot a képi adatfolyamból. Nyilván a hangnak is van egy kulcskockája, ami előtt nincs mit megszólaltatni.
Az első digitális tévékártyám egy Technotrend budget DVB-S kártya volt. Annak a gyári programjában volt gyors csatornaváltási lehetőség, De ott is "lyuk" volt a két csatorna megjelenítése között. -
pjen
félisten
válasz
Nekem is van egy kb öt éves Philips ,hát ahhoz képest a két hónapja vett Samu tényleg baromi gyors,de amúgy nem.
Én is egy Amikót használok a Philips-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest