Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
wassermann
üzenetére
MM-ben gondolom ingyenes MindigTV az, ami van.
Az én 8 éves LG tévém is tűrhető sebességgel vált, csupaszon, kódolatlan DVB csatornára. Azonban lassítja a váltást, amennyiben:
1. a csatorna, amire átváltunk kódolt
2. van vinyó csatlakoztatva a tévére, amit TimeShift-re használunk.
Bármely feltétel teljesülése hozzáad a váltásidőhöz egy kicsit... Ha mindkettő teljesül, akkor mindkét feltétel miatt hozzáadódik az a kis idő... -
válasz
wassermann
üzenetére
A tévé trükközik.
1. Amikor a csatorna váltása megtörténik, az aktuális csatorna még látható a pufferezésből megjelenítve.
A megjelenítéshez mindenképpen meg kell várni az első kulcsot a képi adatfolyamból. Nyilván a hangnak is van egy kulcskockája, ami előtt nincs mit megszólaltatni.
Az első digitális tévékártyám egy Technotrend budget DVB-S kártya volt. Annak a gyári programjában volt gyors csatornaváltási lehetőség, De ott is "lyuk" volt a két csatorna megjelenítése között. -
pjen
félisten
válasz
wassermann
üzenetére
Nekem is van egy kb öt éves Philips ,hát ahhoz képest a két hónapja vett Samu tényleg baromi gyors,de amúgy nem.
Én is egy Amikót használok a Philips-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is egy Amikót használok a Philips-hez.