Új hozzászólás Aktív témák
-
m_kovacs
tag
A wint nem telepítem újra ez miatt.Nagyon belaktam már. Inkább lemondok az usb-s tunerről. esetleg veszek egy asztali boxot.
A hivatkozott link alapján sem találtam hasznos információt.(az első 40 ből 39 az xp ről szól)
Szerintem (s ezt nem először tapasztalom) a fellépő hibának semmi köze a hibaüzenethez.Az olvasottak alapján a hibaüzenetet több hiba is kiválthatja.Magyarul, meghatározhatatlan a pontos hiba.
Színesíti a dolgot:ma reggel 7 körül feladtam a kísérletezést(még mindig a 10-es hibakód).Úgy tíz óra körül (addig olvasgattam a neten más témában) csak úgy kíváncsiságból eszközkezelőben letilt, engedélyez.(amit már vagy százszor megtettem az elmúlt napokban), és működik!Most még megy, de az eddigiek alapján nem kell örülnöm, ez nem végleges.A gépen semmit nem állítottam, csak neteztem, és egyszer csak be tudta tölteni a driver-t. Lehet erre valami értelmes válasz? Nem szoktam fórumokon minősíteni a wint, pedig lenne rá ok
m_kovacs
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest