Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attilav2 #16829 üzenetére
Még a kezdeti field test idején próbáltam a ProgDVB-vel és a DVBViewerrel is. Ment mind a kettővel, csak ugye utóbbi a demo miatt nem jelenített meg képet egyetlen HD csatornán sem.
Igazából soha sem értettem mitől tartják olyan jónak a DVBViewert. Szerintem az EPG megoldása pl az egyik legrosszabb, amivel találkoztam. Rendszeresen deadlock-olt is, ráadásul ilyenkor ki sem lehetett lőni csak úgy a rendszerből. Amikor vagy 20 perc után volt szives kitakarodni, akkor meg ugye semmilyen tunerkártyát nem látott egyetlen más program sem, szóval újra kelett indítani a gépet. Erre biztosan azt mondják a rajongók, hogy akkor a gépemmel van probléma. Ennek erőteljesen ellentmond az, hogy csak a DVBViewer viselkedett így. Semmilyen más tuneres programmal nem tapasztaltam hasonlót. A korlátolt keresési megoldásáról már inkább nem is beszélek. A Terratec HomeCinema megette reggelire, és még csak nem is böfögött utána. Ezért sem értettem a Terratec miért cserélte le a DVBViewerre. Ráadásul abból is egy korlátozott verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest