- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Watt25 #16583 üzenetére
"Illetve azt a kérdést kell feltenni, hogy párosítva van-e jelenleg a kártya és ha igen, akkor tud-e párosítatlan kártyát adni.
Amíg erre nincs válasz, nem tudsz továbblépni!"Értem, köszönöm, és meg fogom kérdezni. Gondolom a "párosítatlan" kártya azt jelenti, hogy nem csak a szolgáltató boxával használható. (Szerintem tudnak ilyet adni egyébként, mert mondták, hogy új fajta tévéhez pl. nem kell set top box, elég a kártya meg valami aljzat, hogy bele lehessen dugni.)
Nade, tegyük fel, hogy tényleg tudnak adni párosítatlan kártyát. Lehet venni olyan set top boxot, amibe ezt a kártyát beletehetem, bármilyen előfizetett adó műsorából fel tudok vele venni pendrive-ra vagy winchesterre, és a felvett műsort más eszközökön, például gépen is megnézhetem, lemásolhatom? Szeretnék erre a kérdésre választ kapni először, mert ahhoz képest, hogy mennyire alap dolog ez a műsorrögzítés a VHS-es időkből, sehol nem találok választ.
Szóval, csak annyi a kérdésem, hogy létezik ilyen? Megoldható ez a dolog? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest