- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
golya87 #15605 üzenetére
Esetleg inkább itt érdeklődj: [link]
Én abszolút amatőr vagyok a műholdas vételben, nekem a hirschmann jött be, mint márka, épp ezért az összes fejem hirschmann. Sosem szoktam a legolcsóbbat megvenni, de hogy konkrétan nyereséget, ilyesmit nézni, no ilyesmibe nem szoktam belemenni, 0.8W, 9E, 13E, 19.2E ezekre a holdakra nekem tökéletesek a pár ezer forintos Hirschmann LNB-k, a legrégebbi 8. éve szolgál. Ha valóban a minőség a lehető legfontosabb, az ár másodlagos, a linkelt oldalon biztos segítenek a választásban.
Bozek, értem, hogy PC-s eszközökről szól a topic, de a téma között is ott van a DVB-S2, s ha már S2 vétellel is foglalkozik a topic, akkor nyilván azt senki sem tudja antenna nélkül megvalósítani, szal magyarán némi tapasztalatotok azért csak van, így nem teljesen elveszett a kérdés itt. Persze gyakorlatban pár hét olvasgatás után látom, hogy ez a fórum javarészt földi s kábeles vétellel foglalkozik, még ha a téma ennél többre is terjed ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest