Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
azbest #14546 üzenetére
Egyébként is kap új lnb-t, mert twinre lesz cseréltetve, csak ha már ez cserére kerül, akkor az alap kábelt is lecseréltetem (talán '94-'95 óta van fent, egyes csatornák pl csak reggel mennek, meg eleve toldva lett)+ kiépítésre kerül a második kábel.
Mivel azért jó lenne, ha ez is legalább 20 évig bírná, meg azért ne legyen nagy veszteség, ezért inkább a drágább kábelba fektetnék (kb 40ft/m vs 110-120ft/m), csak legyen tartós és végre erős jelű.
Olvastam, hogy az rg11 nem hajlik olyan jól, itt max egy ajtókeret köré kell felvezetni, a többi egyenes rész, szóval gondolom annyit bír.
Egyedül a csatlakozásban vagyok bizonytalan.Tükör szerintem elegendő, jó nagy (szomszéd t-sénél jóval nagyobb), csak nincs sok hely ahová lehetett rakni, meg mozgatni se nagyon lehet.
Illetve anyu mindig azzal ízél, hogy talán a tányért is cserélni kéne, mert már jó rozsdás és fél, hogy szétesik.
De szerintem kutya baja.
Amúgy hotbirdre van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest