Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
azbest #14117 üzenetére
A tvheadend-et sajnos nem tudom kicselezni, megtalálja a budapesti helyi adót, kiírja, hogy 100% a minőség, aztán azt, hogy nincs bemenet (no input), próbáltam kézzel átírni a MUX beállítást, de nem sikerült megoldani. Automatikusan ezeket a paramétereket állítja be a multiplex-re, a csatornabeállítások már jók:
{
"quality": 100,
"enabled": 1,
"status": "No signal",
"transportstreamid": 258,
"originalnetworkid": 8903,
"network": "PANNON_BRTVKFT",
"frequency": 554000000,
"initialscan": 0,
"bandwidth": "8MHz",
"constellation": "QPSK",
"transmission_mode": "8k",
"guard_interval": "1/32",
"hierarchy": "NONE",
"fec_hi": "2/3",
"fec_lo": "2/3"
}
Kaffeine meg sem találja (az initial scan-be pedig betettem). A tzap egyébként be tudja fogni a csatornát (FE_HAS_LOCK), ha benne hagyom a channels.conf-ban az eredeti paramétereket, csak a guard interval-t kell 1/32-ről 1/8-ra átírni:
Fonix TV:554000000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ:FEC_2_3:FEC_2_3:QPSK:TRANSMISSION_MODE_8K:GUARD_INTERVAL_1_8:HIERARCHY_NONE:101:102:1000
Vlc viszont már csak az AUTO beállításokkal hajlandó beolvasni a channels.conf-ot. Elég fura, de a lényeg, hogy vlc-vel, *mplayer-rel és mpv-vel tudom nézni a Főnix TV-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows Insider Program
- E-roller topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged