Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
Watt25 #14011 üzenetére
látja a tunert az eszközkezelőőben mint af9035a usb device ( billentyűzet)
amikor homesysban vagyok, 2 tuerem van a win8nál gond nélkül észlelte mind2 öt szinkronban, most pedig ha az af es bevan dugva akkor nem emgy semelyik összezavarodik. ha kihúzom gond nélkül megy.a vlc látja adókat keresek és nem talál semmit,a dvb dream meg már be is fagy töle.pontosítok vlc nem tudom látja e mert megkell adni 1 tuner számot és nem tudom mit kell megadni.most már a blaze dtv is befagy szóval nem értem.eddig nem volt semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- További aktív témák...
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest