Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
bb.bocs #14014 üzenetére
Próbáld meg esetleg az innen letölthető kétféle drivert:
Vagyis lényegében van egy újabb és egy régebbi. Nekem érdekes módon az újabbal vannak gondok, noha más jellegű, és ez nem is Win8.
A csomagok tartalmaznak uninstall programot is, azt is kell használni, utána felrakható a másik, ilyen módon célszerű mindkét verziót kipróbálni.
Szerk: most látom csak az előző hozzászólást.
-
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #14014 üzenetére
most vinszont látja a homesys, na most igazodjunk ki ezen... annyit még hogy tegnapelött, mivel a tunerek usbs aktiv hubon vannak, tegnapelött kb, megjavítottam a tápjának a kábelét mert elszakadt. nem tudom ez lehet e gond? ha forditva kötöttem volna be nem emnnnek a cuccok szrtem. más ötletem nincsen. fos a win8.1 és ennyire instabil lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest