- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
hamyka #12000 üzenetére
Amit felhoztam cuccot az az ezt: [link]
gondolom ez lenne nekem jó: DVB-S2 / DVB-T2
DVB-T2: szabad csatornák
DVB-S2: kódolt csatornák
vagy tévedek?
DVD-C nem kell, mert ez kábel tv-hez jó, remélem jól értelmezem
DVB-T2/DVB-S2 ezek a legújabbak, vagy van ennél újabb is?
Wasserman kolléga nagyon sokat segítettél nekem azzal az indító írással, így sok kérdéstől megkíméltél engem is és másokat is és persze magadat is
jó lenne tényleg erről a cuccról is sok vélemény, illetve ugyanazokat kérdezem a Optibox Raptor HD-val kapcsolatosan mint az Amikóval, nem tudom volt-e szó róla, így bátorkodtam megkérdezni ami az eszembe jutott, ha még valami eszembe jut kérdezek
Én attól félek hogy ha vennék egy ilyen eszközt lelövik az-az letiltsák akkor megehetem az eszközt akkor sem lesz jó
ja és nyilván ehhez a Optibox Raptor HD készülékhez is kell parabola antenna, vagy esetleg ez is jó hozzá?:
AREJ DVB-T antenna 360 fokos UHF 21-69 ELTI 30dB ??
Kódoltat is befogja?
gondolom a tuner fogja fel a dolgokat, az antenna pedig a jeleket, tető antennát semmiképpen sem akarok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest