Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
tomi5244 #11993 üzenetére
Siker!!
Ezzel a kábellel sikerült rákötni a boxot és átmegy a jel is!
Viszont a T-home belső szoftvere vagy tudom is én mije nem müxik rendesen. Ha meg nyomom a menü gombot akkor ezt kapom:
Ha pedig az EPG-t akkor ezt:
És gondolom ennek se így kellene kinéznie:
Át dugtam egy SCART-os TV-re a boxot de ott meg a HDMI vonal opcióit nem tudom állítani...
Összességében nekem ennyi már elég mert az adás átjön, és a kép is tűrhető, bár HD csomag révén jobbra számítottam.
Ha valakinek van ötlete ne kíméljen.
Köszi!
T -
Kernel
nagyúr
válasz
tomi5244 #11993 üzenetére
A felső linken DVI-dugó van, ez nem csak a halványan látszó tűkből tűnik ki, de a rögzítőcsavarból is. (Ha aljzat, akkor anyacsavarja lenne, mint az alsó linken is.) Másik vége HDMI-dugó, ez így nem alkalmas, hacsak nincs véletlenül kéznél egy DVI-hosszabbítód is hozzá.
Az alsó elvileg működhet, egy szokványos DVI-kábel segítségével. Legfeljebb mechanikus terhelés szempontjából nem tesz jót a box hátulján lévő HDMI-aljzatnak, esetleg alá kell támasztani, kikötni, vagy hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest