- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szvl
tag
Sziasztok!
Digi kábeltv-hez keresek DVB-C box-ot.
Átbogarásztam egy sor számításba jövő box használati útmutatóját (Opticum XC 403, Golden Media 9060 HD, Amico CHD 7900, Synaps CHD-3000 HD, Opticum HDC 10). Meglepődve tapasztaltam, hogy az általam megszokott táblázatos formában (egy kb. 10 soros táblázat minden sorában egy csatorna következő 2-3 órányi műsorai vannak felsorolva) ezek a box-ok nem mutatják meg az EPG-t.
Ilyen táblázatra gondoltam: [link]
Ezzel szemben ezek a box-ok egy csatornának tipikusan az aktuális, esetleg a következő műsorát mutatják. Mint pl. a GoldenMedia 9060 használati útmutatójának a 10. oldalán látható: [link]Tudnátok olyan PVR funkcióval rendelkező DVB-C box-ot javasolni, meg tudja mutatni az EPG-t az általam megszokott táblázatos formában (is)? Extra kívánság, hogy az EPG nézegetése közben az aktuális csatorna képe kicsiben vagy háttérben látható legyen és a hangja se némuljon el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest