- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecsob
újonc
válasz
Ribobon #7457 üzenetére
Nem kell találgatnod, biztosan így van.
Szerintem sikerült rájuk ijesztenem. Még időben lementettem az oldalukat (meg még jó pár viszonteladójukét), ahol a termék tulajdonságai között szerepel a Netflix lejátszás. Nekem Max vision-om van. Na ez mostanra eltűnt (bár az Extreme Audio Solo Vision-ja még durván ígéri), de a lementett oldalakkal, plusz a saját fórumuk is beszédes, kellő bizonyítékkal lehet a GVH-hoz és a fogyasztóvédelemhez fordulni, hogy félrevezették a vásárlóikat. Szerencsére azok mostanában nagyon szeretnek büntetgetni...
-
Kecsob
újonc
válasz
djpundro #7448 üzenetére
"Irkaltam az EU s inportörrel Litvaniaba es a hibak kijavitasarol eszmecseret folytattunk ,erre fö ,most megigerte ö külön mar felvette a kapcsolatot a Dune mernökeivel es biztositott rola ,hogy javitani fogjak a hibakat amiket felsoroltam ."
Sziasztok, én pirítottam rá Kyle-ra rá a Dune fórumon, csak ott Bodnapet vagyok.Tényleg vicc ez a srác, bosszantóan cinikus és amatőr a probléma kezelésben. A Netflix-szel kapcsolatban én azért nagyon bízok abban, hogy ez tényleg csak arról szól, hogy a szolgáltató hamarabb változtatott a rendszerén, mint ahogy a hardveresek tudtak volna igazodni hozzájuk. Ha nem (de erre most nem is merek gondolni), akkor az komoly GVH-s bírság nekik kártérítéssel egyetemben. Itt ezt nem tudják elsunnyogni, sem a Netflix-et, sem a DV támogatást, mivel ezzel hirdetik a készüléket.
Én sosem vettem még tőlük első szériás lejátszót, mindig érdemes megvárni az első pár frissítést. Most nem így tettem, de én inkább abban hiszek, hogy megoldják. Csak megint az van, hogy lemaradtak a Zidoo-tól (mondjuk a Netflixben nem, vagyis most mégsem) és nagyon béta a "stabil" fw.
@djpundro, el tudnád küldeni, hogy kivel tudtál érdemben tárgyalni, mert lehet a jövőben én is kihagynám ezt a gyereket? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- B W PS PX8 jó áron eladó
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest