-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
42861
senior tag
válasz
Sziszifeca #10910 üzenetére
Elsőnek nézd meg, hogy a Dune és a TV digit hangkimenete is passthrough-ra legyen állítva. Így csak egy az egyben átküldi a hangot.
-
42861
senior tag
válasz
m165le3 #10317 üzenetére
Nekem is Solo 8k van. A távirányító ugye bluetooth-os. Te nem vetted észre, hogy ha nézel egy filmet és nem nyúlsz hozzá 10-15 percig, akkor "bealszik" a táv? Ha újra megnyomok egy gombot, akkor folyamatosan világít a piros LED a táv felső részén., de csak pár mp múlva veszi a gép a parancsot és csinálja amit megnyomtam. Olyan mintha lecsatlakozna egy idő után a lejátszóról, vagy nem tudom.
-
42861
senior tag
Köszi a válaszokat. Alternatívabb megoldást választottam. RCA kábellel kötöttem rá az erősítőre a Dune-t. Ha a Dune-t használom, akkor a DAC-ot kikapcsolom, így nem akadnak össze.
Lenne viszont egy másik probléma, szintén a távirányítóhoz kapcsolódik. Ha nem nyúlok hozzá 15-20 percig, pl. filmnézés közben, akkor elalszik/kikapcsol. Ha megnyomok rajta valamit, akkor felvillan egy piros LED, gondolkodik kb. 2-3 másodpercet, és utána reagál. Állítólag ennek nem így kéne működnie, hanem egyből, azonnal. Nem találtam egyelőre semmilyen bluetooth beállítást, ahol állítható lenne ez az "elalvás". Van ötletetek?
-
42861
senior tag
Sziasztok. Friss gazdija vagyok egy Solo 8K gépnek. Bekötöttem a hifi rendszerbe és van egy nyűgöm vele. Coax kábelen csatlakozok egy Topping DX3Pro+ DAC-ba (ami egyben előfokként is üzemel), és a Topping távirányítója is vezérli a Dune-t, pl. hangerő állításnál össze-vissza lépked a lejátszóban lejátszás közben. Lehet ezzel valamit kezdeni? Kitiltani más távvezérlőket, vagy ilyesmi? Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest