- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
iszekely3 #4114 üzenetére
Értem,sajnos kicsi az esély hogy ezeket a kombókat itt valaki próbálta volna,de hátha kapsz segítséget.
Sajnos az új Dune modellekkel kapcsolatban semmi infó a hazai forgalmazó részéről így jó eséllyel a gyári honlap infói falsnak mutatkoznak.
Ráadásul ahol eddig árakkal is is fent volt onnan is törölték az árakat (szlovák Dune forgalmazó). -
dh66e
veterán
válasz
iszekely3 #4104 üzenetére
Szia!
Mondani még nem tudunk semmit az új lejátszókról amíg nem próbáltuk nincs is értelme így összehasonlítani mással.
A specifikációk alapján nagyon jónak tűnnek és az alapáruk is jó,de hogy ebből mi kerül az asztalra és mennyiért az még nagy kérdés.Viszont azok majd kipróbálhatóak lesznek itt.
A többi kérdésedet jobb esetben a Milyen médialejátszót....topikban megválaszolják. -
dh66e
veterán
Köszönve az egész éves közreműködéseteket,Boldog Új Évet és jó egészséget kívánok!
Üdv dh66e -
dh66e
veterán
Na közben találtam képet a Dune HD Pro 4K Ultra készülékről.
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Lassan itt a karácsony és ilyenkor már szállíngóznak a hírek az új lejátszókról.Nos beállt a Dune is a sorba 2018-ra a maga módján elég szépet ugrott az elvárt felé.HDR.....60p....tunerek....Amilogic és Realtek procikkal....szóval a Sigma kapcsolat úgy néz ki most véget ér egy időre.
Nos nézzük....Pro
-Dune HD Pro 4K Ultra
-Dune HD Pro 4KNeo
-Neo 4K T2 Plus & Neo 4K T2
-Neo 4K -
dh66e
veterán
Srácok!
Kérem ha nagyon muszáj egymást osztanotok akkor azt priviben folytassátok....de inkább ott sem.
Ez a topik maradjon olyan amilyen eddig volt.Higgadt és segítőkész!
Az elvadult szál törlésre került....
Köszönöm! -
dh66e
veterán
válasz
Downsampling #3940 üzenetére
A memo küszöb egyéni,főleg a használt pluginekkel kapcsolatos sőt valamelyikkel ütközés tapasztalható ilyenkor azokat ki kell vagy legalábbis érdemes kikapcsolni.
Ez-ha nem használsz plugineket akkor-téged nem feltéltlenül érint.Remélem nem hardver hiba okozza a problémákat a lejátszódon és még sokáig tudod használni.Még mindig a nagytakarítást javaslom rendszer memo törlés/gyári alapra állítás.
Tudom nem kívánkozik az embernek, nekem hivatalból kellett sokszor ezeket megcsinálnom a B1-em rá is ment a sok kísérletezésre,de ez az én gondom ezt bevállaltam. -
dh66e
veterán
válasz
Downsampling #3930 üzenetére
Igazad van nem is figyeltem az 1353-as már stable.
-
dh66e
veterán
válasz
Downsampling #3928 üzenetére
Rakd fel és rögtön kiderül hogy a Dune beteg vagy az R11 beta bugos.
-
dh66e
veterán
válasz
Downsampling #3925 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet főleg ha korongról is csinálja mert az biza nem hálózati hiba.
Nem tudom mikor jön ki a stable R11 mág a beta-t reszelik.Szerintem térj vissza b9 stable-re.Nekem is az van fent,gondom sincs. -
dh66e
veterán
válasz
Downsampling #3921 üzenetére
Szia!
Teljes reset általában meg szokta ezt oldani viszont kép/hang/felirat/hálózati cucokat be kell állítanod, pluginokat újra kell telepíteni mintha most csomagolnád ki és első üzembe helyezés lenne.
Azért egy teljes áramtalanítást eszközölj egy pár percre,először ezt próbáld meg. -
dh66e
veterán
Maradjunk annyiban hogy nem best buy egy ólcsóbb kínai droidos kütyühöz képest sőt valamilyen szinten el is maradhat tőle.(alapul véve hogy LE-vel hajtja az ember).
dune nincs:
-hdmi2.0 ,
-60fps lejátszás 4k videóknál,
-HDR
-pár formátum nem lejátszható rajta.
A többi része rendben van. -
dh66e
veterán
válasz
Downsampling #3844 üzenetére
Itt érdeklődj.
Rákérdeztem,de Oppo topik nincs.Viszont Oppo hírek vannak esetleg ott is olvasgathatsz kérdezhetsz. -
dh66e
veterán
válasz
Dave567 #3833 üzenetére
Nem tudom nincs realtekes lejátszóm,a Sigma chip az jól dolgozik.Persze azért fejlődnek a lejátszók lehet a Realtek is rendbe lett már rakva az évek alatt.
Mese nincs meg kell oldanod hogy elmenj megnézni őket tesztfájlokkal és kipróbálni.Könnyebb lesz a döntésed.Pesten több helyen is van rá lehetőség Dune-nél biztos pl Újpesten.(#3834) Dave567
Popiról nincs semmi infóm abban nem tudok segíteni,de annak is van topikja esetleg ott kérdezz rá. -
dh66e
veterán
válasz
Dave567 #3831 üzenetére
Dunenél maradva, az újaknál ami tudja a kadenciahelyes lejátszást 3D BD alatt:
-Solo Lite ( 55k)
-Solo (120k)
-Solo Base (100k, kicsit alatta)
Szóval a 3 közül neked max a Solo Lite felel meg árban és tudásban.A többire (droid) most látom a Milyen médialejátszót..... topikban már okítanak.
-
dh66e
veterán
válasz
Dave567 #3827 üzenetére
Dune-ből használtan a smart sorozat ami tuti jól működik és még elfogadható áron lehet venni ha éppen van fent aprón,de ugye ezek már nagyon régi modellek.
Droidosból S9ö5 lejátszók LE-vel az olcsóbbak közül vagy amit ajánlottak,de azok azért árban is feljebb vannak igaz még így is messze a 100k-tól amiről indultál.. -
dh66e
veterán
válasz
Dave567 #3823 üzenetére
Az A-500 a popi rendszerét használja mint ahogy a Dune is a sajátját.Droidot ígértek dunere eredetilg,de szerintem az nem fog megvalósúlni ahogy látom.Talán a kétmagos proci kevés hozzá.
Szerintem valami olcsóbb modellel kezdj ha még nem volt mp-d,vagy menj el próbáld ki ha tudod olyan helyen ahol erre van lehetőség.
Nekünk itt túlnyomó részt régi dune van amik bőven elegek full hd-ra meg HD hangokra ha épp arra kell.Mondjuk Jukebox az nem jár hozzá,de vásárolható ha nagyon kell.(jelenleg ingyenes próbaidőszak van).Viszont azokat használtan kapod annyiért mint amennyibe egy új dridos kerül amik már szintén megbírkoznak ezekkel. -
dh66e
veterán
válasz
Dave567 #3821 üzenetére
Nos ha dedikált lejátszó kell akkor jó lehet a Dune,bár se HDR se hdmi2.0 nincs és a 4k is "csak" 30Hz-en tolja.Ammennyiben ez nem zavar akkor ajánlható,Támogatásban nem lesz hiány sok évig.
Droid vonalon meg még olcsóbbakat találni ott a jukebox is kiforottabb már és van hdmi 2.0 csatoló is továbbá a 4k is szélesebb palettával bír.
Bocs most látom csak a korábbi hsz-ed azon átsíklottam . -
dh66e
veterán
(#3808) Alfajiri
Törölve!
Ezt ebben a formában nem játsszuk itt. -
dh66e
veterán
válasz
Multibit #3803 üzenetére
Oroszoknál sokat eladnak ott ez nemzeti ügy.
Viccet félre téve ezt a új rendszert eleve így tervezték a lite-al csak bepróbálkoztak,de nem jött be az előfizetéses rendszer.
Remélem azért meggondolják magukat és a régiekre is sarc mentesítik mert ott sem tódul a nép.Meg hát egy tized annyiért kapható kodis lejátszó is kiröhögi őket jelenleg. -
dh66e
veterán
válasz
tomi5244 #3800 üzenetére
Annak pedig működnie kéne mert támogatott gyárilag.Először nézzétek meg hogy milyen fw van rajta és frissítsétek ha régebbi.
Aztán az is lehet hogy nem fw probléma csak a pendrive sebessége kevés hozzá,nézzétek meg egy gyorsabb pennel vagy inkább külső vinyóval ha van.Más.
Nekem kimaradt ez a hír ,de lehet másnak hasznos hogy Solo4k-ra is ingyenes a jukebox és a BD menü támogatás. -
dh66e
veterán
Srácok!
Amennyibben valakinél működik Win10 alatt a fn+jelszó nélküli megosztás az megoszthatná betenném az összefoglalóba.
Esetleg egy win 7 is jöhetne arra már én sem emlékszem.Biztos vagyok benne hogy sok embernek segítség lenne.
Köszönöm! -
dh66e
veterán
Neked a B9-et - az utolsó stable - is érdemes lett volna feltenni.
Az R11 beta most már többnyire jó, bár apró bugok vannak még ahogy olvasom Cue fájloknál lejátszási lista megjelenítássel írtak problémát,de ez már olyan amit én sem használok.
Amennyiben csak a lejátszás megy róla akkor a régi fw-k is hibátlanok nem kell váltanod,de nyugodtan kipróbálhatod kb.2 perc az egész.(#3751) pontyos
Köszönjük!
Sok sikert az új playához. -
dh66e
veterán
Régi modellekre az új BETA frissítéssel már jó a zoom, meg javítottak pár dolgot.
Changes since 170519_1350_r11:
This firmware includes fixes for various regressions found in the new r11
firmware (170519_1350_r11) in comparison with the previous b9 firmware, and
fixes for some other issues.- Bugfix: ZOOM function did not work in some cases.
- Bugfix: My Collection, Movies, Music did not work on some player models
(tv303d2 and base3d2).- Bugfix: DVB-C did not work on models with DVB-C tuner.
- Bugfix: HDMI audio output did not work properly in some specific cases.
- Bugfix: Verimatrix IPTV DRM did not work in some cases on models with
Verimatrix IPTV DRM support.- Bugfix: DVB icons loading/updating did not work in some cases.
- Bugfix: High bitrate HD IPTV channels were stuttering in some cases (when
lower_cpu_load media_url parameter was used).- Bugfix: Zapping between IPTV channels could be slightly slower than
expected in some cases (ss_for_http_ts media_url parameter did not work
properly).- Bugfix: Stopping playback of TV channel in Kartina.TV application could
be slightly slower than expected in some cases.- Bugfix: Screen did not darken properly when EPG OSD was shown.
- Bugfix: When playing DVB radio streams, "average bitrate" line was
wrongly shown in INFO OSD.- Some other minor internal fixes.
-
dh66e
veterán
Hálózati problémák,zoom gomb nem működik pár lejátszónál,
A legtöbb gond az iptv résznél van -ez az oroszoknál ukránoknál markánsan jelentkezik-ahogy olvasom (pl.EPG átlátszódás),de amit én észre vettem hogy a kurzor gombbal nem lehet csatornát váltani nekem az nagyon kényelmes volt a B9-en. -
dh66e
veterán
válasz
Narancs81 #3635 üzenetére
Nem lehet hogy maradt ott egy kis oxid/kosz? Mivel pucoltad meg a gombot és az alaplapot?
Nekem egy gomb döglött meg,már rég óta erősen kellett nyomni.
Gumilapot és a tévírányító házat fél órára mosogatoszeres vizbe áztattam,alaplapot meg lakkbenzinnek pucoltam meg.
Mondjuk így a gyári zsír is lejött,de a dune sem megy már sokáig. -
dh66e
veterán
Fálreértesz.Nem kell belépned a Kedvencekbe.
Bekapcsolás után azonnal el kellene indulnia a jukeboxnak ha kiválasztod ott ahol írtam.Ez egy réegs régi lehetőség a duneken.
Egyébként ha a Kedvencekbe berakod és ott nyomsz egy pop up menu gombot akkor a listán legfelül ott lesz ez: "Bekapcsoláskor indul"Erre rányomsz ujraindítod a lejátszót és szintén tádááááám lesz a vége. -
dh66e
veterán
válasz
gyeniko #3617 üzenetére
Tényleg az.Vagy mégsem.
Sok sok évnyi várakozás után megcsinálták a Jukeboxot (My Collection) a régi modellekte is persze pár napos ingyenes próbaidőszak után fizetős szolgáltatásként. mint a SOLO Lite esetén.
Az árakat itt lehet megnézni.[link]
Fontos hogy 256MB RAM-mal rendelkezzen a lejátszó ellenkező esetben rendszermemória szükséges!
Megnéztem volna milyen ,de mivel memóriahibás a B1-em így ezt most kihagyom.
Egy biztos mivel újraírták az egész rendszert sok plugin nem fog működni ez vegyétek figyelembe telepítés előtt. -
dh66e
veterán
válasz
arsenlupin #3603 üzenetére
Persze,de ahhoz először kellene írni egy plugint. Kodira van ilyen addon ott használható.
-
dh66e
veterán
válasz
lowrider64 #3594 üzenetére
Nagyon keveset lehet róla olvasni itt talán nincs is senkinek sem vagy nem jelezte idáig,talán a you tube videók a legbeszédesebbek.
(#3595) Csabroncka
Szerintem ez nem támogatott a dune részéről,sehol nem olvastam erről.(#3596) allein
Nyugodtan frissíthetsz ha valami nem tetszik visszarakod az előző verziót,bár inkább javítás van benne mint hiba. -
dh66e
veterán
válasz
Vicarious1 #3590 üzenetére
Szia!
Kézikönyv nem ír róla semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest