- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djpundro
aktív tag
En nem nezem le az egy biztos ,de a HBO HD minöseget ,azt aztan lenezem .En inkabb a sorozatokat 1080p be leszedem es ugy nezem meg külön .
1080p meg mindeg a legjobb legszebb ,ha nezzük a valasztekot .A masik nagyon nagy helyet fogyaszt el es 4k hdr peldaul nekem nem is tetszik .Egyszerüen nekem sötet .Es ebbe az esetben akkor mar inkabb 1080p .De a jo Dolby Visionos filmek mar megerik ,vagy amiböl meg kevesebb van a HDR10+ .
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Mondjuk nekem nincs kivetitöm ,hanem 65 zoll PhilipsOled754 .
De amikor 3,5 meterröl 4k ba megy a müsor vagy film ,nagyon is sokszor meg 54 evesen is meglatom .
HDR -DOLBY VISION stb pluszban az alom .
Na most az Nvidia m amikor felkonvertalta a 1080p et 4k ba nekem nem tetszett es kikapcsoltam .Van persze amikor a 4k nem jobb .
De ha igazi 4k megy ,az csillog es gyönyörü es igen is van ra szüksegem ,4k raEs en 4K rol beszeltem ,nem pedig kamu 4K rol .
[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
djpundro
aktív tag
Ertelek :)
Van egy srac ,mar megrendelte ," fecke78" esetleg masoknak is faj a foguk ra ,mind nekem is .[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
Akik az uj Dune HD Pro Vision 4K Solo ra varnak ,jo hirekkel szolgalhatok ,mivel a Dolby Vision Iso t lejatsza .Ma kapta meg az egyik nemetorszagba,nagy fanatikus különben ezen teren.
Elsönek nem rossz.
[link][ Szerkesztve ]
-
junior19
senior tag
Ez a hátsó usb. Mindkét oldalt van két-két rögzítő, ezek a sok húzgálás miatt eltávolodtak, picit vissza kell hajtani. Talán a legjobb, ha beledugsz egy usb csatit, s úgy nyomod meg őket.
Ha nincs benne semmi, akkor könnyen belehet hajtani annyira, hogy utána nem megy be az usb csati. Ilyenkor vékony csavarhúzóval vissza kell hajtogatni.Ez pedig az oldalsó, ezt nehezebb szerelni, meg kell bontani az előlapot, s kicsavarozni a kezelőgombok paneljét. Ezen 6 "fül" van, amit lehet hajtogatni.
Idővel ezek vissza fognak hajolni, így megint lötyögni fog a csatlakozó. Ezért sok használat esetén érdemesebb inkább fixen csatlakoztatni a készülékhez az usb kábelt, s a merevlemezt leválasztani, a háznál csatlakoztatni az usb kábelt.
Boccs a nem túl jó képekért, de a lényeg szerintem látszik.Az előlapot nem feltétlenül kell leszedni, ha hozzáférsz csavarhúzóval a panelt rögzítő csavarokhoz, esetleg az usb hubot kell kicsavarozni.
[ Szerkesztve ]
codec project
-
kokokka
őstag
Hol olvastad, hogy nincs vásznam? Sehol? Mert bizony van. Csak azt írtam, kéne egy jó. Mert a mostani nem annyira az. Nekünk is van százszámra könyvünk, egy külön szobában. Meg rengeteg gyári adathordozónk, a fiókokban. Nekem egyébként teljesen mindegy, hogy hova teszed a TV-det, meg az is, hogy mid van vagy mit nézel. Felőlem nézheted úgy is a TVdet, hogy mindkét oldalán ablak van vagy úgy is, hogy reflektorokat raksz melléje magaddal szemben. Csak ha már kérdezted, hogy mi bajom az elrendezéssel. Mert nehéz elhinnem, hogy egy két ablak közé helyezett TV nézésekor nem kell valahogy eltüntetni a fényözönt ami azokból árad szemből. De ismét mondom, te tudod, mit hova és hogyan raksz a lakásokban. Nálam biztos, hogy így sosem lenne TV telepitve, bár tudom, hogy sokszor kötnek a szoba adottságai is. Szóval ennyi, több szót nem kell vesztegetni rá. Amúgy sem szorosan Dune téma ez már.
-
kokokka
őstag
Nem vagyunk egyformák. Számomra a 65-ösöm kikapcsolva is gyönyörűen mutat a nappaliban a feltéglázott falon. Ez ízlés kérdése. Én biztosan feltennék egy 85"ös TV-t is ha a minőségük arányos lenne az árukkal. Azt meg már csak halkan mondom, hogy egy vászon méretű TV-t is simán használnék, és akkor nem kéne projektor (a minőséget meg ugye kiveséztük). De rengetegen használnak fix vásznat nem dedikált HM szobában is, az is nagy és az is állandóan látszik. Sőt, az igazi mozis vászon nem feltekerhető, az csak egy "muszáj" alternatíva.
Ja! És a TV-m kikapcsolva nem sötétszürke, hanem fekete . De ez már csak szőrszálhasogatás -
kokokka
őstag
Nincs olyan, hogy nagy TV, főleg rémesen ronda, nyomasztó TV nincs. És nem, kikapcsolva sem az. Az, hogy te annak érzel egy nagyobb kijelzővel rendelkező megjelenítőt, nem jelenti azt, hogy az is. A 65-ösöm már a másokid napon sem tűnt óriásnak, ma meg már olyan, mintha mindig is ezt néztem volna. Simán elkelne egy még nagyobb, de ár/értékben azok már nem jók sajnos. A projektorommal 2 méter széles képet tudok vetíteni most, a jelenlegi helyén, de bár tudnám nagyobbra húzni! Viszont minőségben szinte egyik projektor sem lehet egy TV-vel egy lapon említeni, mert soha nem lesz olyan szép a kép rajta. A direkt fényforrással sincs baj jó beállítás mellett, esetleg valamilyen háttér vagy hangulatfeny mellett. A legjobb lenne, ha olyan TV-t tudnanak gyártani, ami hatalmas, de kis fogyasztású. Mert a mozi feelinghezkell a méret, de nagyon.
-
rgeorge
addikt
Dune Smart H1-en van egy film, amit nem játszott le. Egy franchise része, azonos forrásból van az összes, ezt az egyet nem játssza le, a többit igen. MPC-BE-ben megnézve és összehasonlítva a médiainfókat:
Jó:
cabac=1 / ref=4 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / lookahead_threads=1 / sliced_threads=0 / slices=4 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=1 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=0 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=1 / keyint=24 / keyint_min=1 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=24 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=14020 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / vbv_maxrate=30000 / vbv_bufsize=30000 / nal_hrd=vbr / filler=0 / ip_ratio=1.10 / aq=1:1.00
Rossz:
cabac=1 / ref=4 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=9 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / lookahead_threads=1 / sliced_threads=0 / slices=4 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=1 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=0 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=1 / keyint=24 / keyint_min=1 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=24 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=14020 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / vbv_maxrate=30000 / vbv_bufsize=30000 / nal_hrd=vbr / ip_ratio=1.10 / aq=1:1.00
A jóban szerepel egy filler=0 rész, a rosszban nem. Ennyi az eltérés.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
dh66e
veterán
Nem maga az AVC a gond, hanem annak a kódolására amit nem szeret a Dune.
Lehet egy mkv merge megoldaná a gondodat ,de ezt nem tudom biztosra mondani.Talán ott bukik a dolog hogy sima BD rippeket tudja kezelni a HEVC-t meg nem.Ennyire nem vagyok benne ezekben.
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
Nem tudom, sosem használtam win alatt. Még csak feltelepített sem volt soha, miért is lett volna? Amit most megtudtam nézni, hogy zenénél és filmnél másodpercre belehet állítani hova ugorjon. A pontos időpontokra ugró dedikált gombokat nem értem. Dunenél van olyan, hogy egy bizonyos gombra beállítod, hogy pl. 10:52-re ugorjon a film? Vagy hogyan? Mondom, sose használtam ilyen funkciót, nem volt rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
IP1954
aktív tag
A poszterek és a "rendkívüli" személyre szabhatóság szükségességét nem érzem.
Kellenének viszont a lejátszás közben használható léptető gombok.
(Amivel oda mehetek, ahová szeretném, és nem ahová sikerül.)
Zavar az "önkényes" csoportosítás (film, zene, kép).
Sikerült ugyan valami hasonló ugrógombokat programozni, de nagyon kényelmetlen.
Utoljára kettő éve láttam KODI-t.
Nem félórát áldoztam rá, több napot, sajnos ... -
kokokka
őstag
Érdekes, mert a Kodi úgy skinezhető, hogy ha akarod közé sem lesz önmagához. Akár Dune-héj szerű felületet is használhatsz, ráadásul nem is egy ilyen van hozzá. Az, hogy Kodi már fel sem tűnik, el is felejtettem. 30 perc használat után én nem mondanék véleményt. A Pro 4k-n én sem használtam, mert az nem erre van kihegyezve, hanem a saját héjra. Ott valóban nem ér egy fillért sem....
-
MODERÁTOR
Én is ehhez a csapathoz tartozom, sajnos nagyon megszerettem a régi Dune kezelését, CE-t használok, de kifejezetten fáraszt (de lehet, hogy csak meg kellene jobban ismernem)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Ejelhar
senior tag
A Dune Shell tényleg elképesztően jóra sikeredett. Aki valaha találkozott vele, annak ez az etalon.
A Kodi-t lehet "Dűnésíteni", mert a végletekig testre szabható. Kivéve két dolgot:
- a folyamatos vissza/előretekerés darabosabb, nem elég jó, legalábbis "Dune"-s szemmel.
- a kockánkénti léptetés Kodi alatt felejtős, nem tudja. Az itt található Play/Pause nem az.A Seek viszont minden további nélkül megy, programozható, illetve az egyedi gombok is bármilyen funkcióra amit a Dune alatt megszoktunk (pl. audio, video, felirat setup/menü).
ps. bár sportközvetítések rajongóinak mindig is nagy csalódás lesz a Kodi Dune után, a kockázás hiányát semmi sem pótolja:-)
-
kokokka
őstag
Ezt persze mindenki maga dönti el. Nem mellékesen a CE-ben te állítod be a léptetési idő(ket) arra, amire csak akarod, külön filmekre és zenékre is akár. Nekem úton van hozzá a távirányító, remélem minél előbb megjön. Bármilyen furcsa, a gyárilag hozzáadotttal is teljesen jól kezelhető, ami viszont hiányzik róla azok a dedikált gombok. De ha megjön az új azt úgy programozom fel, ahogy csak akarom. Szerettema DUNE-t, de ez a kis kütyü túl lépett rajta. Az, hogy az újért meg kiadjak kétszer annyit mint az elődjéért kizárt, ennyire már tényleg ne nézzék hülyének az embert!
-
kokokka
őstag
Nálam amint rácsatlakoztatok egy HDD-t azonnal felfűzi, de lecsatlakoztatja az előzőt. És ezt játsza annyiszor ahányszor csak próbálom. Szóval nálam nem jó. Érdekes, mert a 14K-s boxom röhögve felismeri egyszerre is. Végülis már mindegy, mert a DUNE-t elcsomagoltam, dobozban várja, hogy meghírdessem. Az új kis box a CE-vel minden szempontból jobb nála, így a DUNE megy a háztól. Szerettem, de ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyire át vagyunk verve a nagy nevekkel.
-
solaris7
tag
Én megvagyok elégedve velük 100/100-asok közel 3 éves mindkettő.Csak filmet tárolok rajta és csendes
Köszönöm hogy kiértékelted .De igazán nem kérdeztem és nem is érdekel mennyit adnál érte. De ne ess azért túlzásba "egy forintot nem adnék olyanért."1Ft-ért egy 4Tb Maxtor vinyó? -
kokokka
őstag
Leirtam, tudom, hogy kéne a sub. De azért túlzásokba nem kell esni. A háttér effekteket meg majd odaképzelem, nem? Megvannak a mélyhangok (tudom, sub az igazi), ezért nem fogok két vagy négy kikevert hátsó csatornát sutba dobni. Lehet, hogy neked az a fontosabb, nekem nem. Hagyjuk is! Elhiszem, hogy profi vagy. Te úgy én így.
-
kokokka
őstag
Bocsánat elírtam, természetesen nem bothban van a beállítás. A legnyomósabb (és valójában az egyetlen igazi) érvem a sub "ellen" a legelső amit írtam. Nincs rá keret, egy jó ideje már inkább más dolgok az elsődlegesek.A 40Hz meg azért minden, csak nem kutyafüle....
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
Nem érek veled egyet, de ez úgysem számít. Arra meg, hogy a HDR bántja a szemed nincs mit mondani. Én élvezem mind a hang, mind a kép részét azzal a felállással amit már leírtam és teniszbírót sem játszottam még soha. Ami parasztvakítás a mai technikában az a 8K, ha ezt irod, abban biztosan egyetértenénk. Ebben viszont sosem, úgyhogy én ezt a témát itt lezártam.
-
kokokka
őstag
Furcsa, hogy megfelelő nézési távolságból (és ez a lényeg) te ezt parasztvakításnak tartod, én és gondolom sokan mások is látjuk a különbséget. És ehhez még csak milliós készülékek sem kellenek. De ezen nem vitázunk, ha szerinted nincs különbség, akkor nézz nyugodtan csupan 1080p-s felbontást.
-
IP1954
aktív tag
Lehet, hogy ezt előbb-utóbb fel kell adni.
Hasonló feltételeim voltak.
Apple TV 4K + Infuse valamelyest hasonló.
Nekem a +/- 10 másodperc a lényeges, azt legalább jól tudja.
A többi navigáció idegen, mert nem oda lép ahová akarom, hanem ahová sikerül.
Viszont bélyegképeket ad az ugrás helyéről:
Pause
Csúsztatás balra/jobbra (bélyegkép kiválasztása)
Play
Infuse:
"Kodi jellegű" de Dune precizitással és kinézettel.
Csak videó fájlokkal foglalkozik.
A posztermániások nagy örömére elég jól dolgozik ebben a tekintetbe is.
Nekem megfelel mappa nézetben is.
Sajnos külön kell fizetni érte, az "örök licenc" 10 Ezer forint.
[link]
Az utolsó képen látszik a bélyegképes navigáció.[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
Nincs (még) Z9X-em, nem tudom, hogy ezeket megoldja e? 4K Pro-m van és azt terveztem, hogy az új kiadásra fogom lecserélni. De amikor megláttam az agyament árát már tudtam, hogy nem az lesz az utód. A Zidoo DV-s, kadenciahelyes, és közel fele annyi az ára. Biztosan vannak hibái, de a mostani Dune-ömben sem tudtak/akartak a mai napig megoldani egy két dolgot. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő, de jelenleg ár/érték arányban nem kétséges melyik a nyerő. És én ezt bármennyire is nem úgy tűnik, nagyon fájlalalom....
-
dh66e
veterán
Egyértelműen hibázhattak és valaki észrevette a boltnál vagy valaki telefonált hogy ez most valós e nem tudjuk,de lényegtelen is.Esetleg olvassák a topikot.
Minden szabályosnak tűnt ott volt a valós ár plusz ott volt a BF ár keretes kiemelésben hogy majd nov 22.-től él az akció.....rendelni viszont nem lehetett még ezért sejtettem hogy elcseszték a dolgot.
Engedjük el srácok.Köszönöm![/OFF][ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
az volt 75k körül (76?), amit dh66e linkelt.
én is láttam.
át volt húzva a 250k-s ár, és mellette volt a kamu ár.
elhiszem, hogy te úgy látod, hogy korrektek, de nekem innen 130km távolságból nem kell ezt tudnom...úgy kell viselkedni, hogy ne tudjanak róluk rosszat írni...indok nélkül meg nem szoktak írkálni valótlanságot, max kicsit felkerekítik a történetet a bosszankodás miattexDigi
-
dh66e
veterán
Csak Neked csak Most!
Beállítások-Egyéb-Firmware frissítések.Itt rákattintasz az Elérhető frissítések keresése opcióra.Kilistázza az összes eddig megjelent fw-t.
Továbbá ha kiválasztod az igen opciót a Frissítések automatikus keresése lehetőséget akkor pont úgy fog viselkedni legközelebb mint a pana tévédnél csak leokézod és csinálja.
Persze net kell hozzá ezt ne felejtsd, ha nincs akkor letöltöd az fw-t egy penre és arról eteted meg a dune-t.
Ugyanitt ha Nem-et választasz a Beta verziók kihagyása résznél akkor a beta verziókat is letölti automatikusan.Ilyen a a legutolsó idei r11 is.
Hajrá! -
dh66e
veterán
Akkor még egyet próbálj meg,rendszer memóriát és flash memóriát töröld (Beállítások-Egyéb-Rendszermemória).
Azt mondjuk még mindig nem értem hogy legalább a B9-es fw-t miért nem teszed fel 30mp az egész mindened megmarad nem kell semmit állítgatnod .
Az R11-et nem ajánlom mert abban már vannak változtatások és te röghöz kötött vagy nem akarlak felborítani a megszokott rendszereddel. -
MODERÁTOR
Firmware frissítéssel/újrarakással próbáltad rendbe tenni? Akár azzal, ami rajta van, hátha... (Nekem segített a Smart-nál ideig-óráig, de lehet, hogy érdemes másikat (keveset használtat) keresni).
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
junior19
senior tag
Ezt én is így tudom, s ez a problémám, innen indult az egész kérdés felvetés. Mivel, ha bármilyen mkv remux anyagban kiválasztom a truehd hangsávot, csak kétcsatornás dolby kerül az erősítőre. Dtshd-ból működik a többcsatornás dts. Ezért volt a kérdésem, hogy ez valami búg az sw-ben, vagy valami beragadt a lejátszóban, s rakhatom újra akkor.
codec project
-
junior19
senior tag
Hogyan válasszam a dolby digital hangot ezen az anyagon?
Egyébként az előző hozzászólásban pont erről írtam, ezen az anyagon választva a truehd-t, van többcsatornás dolby digital hang a koax bemeneten. Ha mkv-ból választanám, akkor pedig csak 2 csatornás a hang.
Tehát az sem igaz, amit robi-k írt, hogy nem létezik core a truehd esetén, mert a lemez anyagról működik.codec project
-
junior19
senior tag
Köszi a választ.
De nem is mehet át a Truehd magja 5.1-ben dolbyban? Mert úgy emlékszem, hogy csak a többcsatornás pcm nem megy át. A Dtshd magja átkerül, ez biztos. Ezért nem értem, s a tévével is játszottam le a Matrix hdr-es verzióját, s optikain átment a többcsatornás mag dolbyban. legalább is így emlékszem. Ezért nem vagyok biztos benne, hogy nem kellene átmennie a több csatornában is.codec project
-
anda2
csendes újonc
Ez nem egészen így van. A Dune és a többi hivatalos fórum szinte 100 %- ban olvasható, regisztráció a topikba íráshoz és a zárt cikkek hozzáféréséhez kell. Tehát azért lehet információt szerezni vásárlás előtt ezeket a hivatalos fórumokat olvasva. Nem beszélve arról, hogy pl. itt is lehet sok minden információhoz hozzájutni. Ezek alapján lehet dönteni de sajnos nem nagy a választék a 4K HDR -t is tudó lejátszókba.
-
kokokka
őstag
Így van a kezdetektől. A Dune, a Popcorn, a HiMedia : mindegyik így csinálja. Van értelme, ha az Ő szemszögükből nézed. Így csak a hivatalos viszonteladóktól származó vásárlók férnek a Fórumhoz a regisztrációs kártya miatt. Engem nem zavar, nekem mindegyikhez volt ilyen kártyám. Sok segítséget kap az ember, csak annyi az ára, hogy nem akárhol veheted meg érte. Egyébként meg van nyitott része a fórumnak, ott bármit lehet kérdezni.
-
kokokka
őstag
Akkor szerinted van csak igazad! Igen is óriási a különbség egy Full HD-s és egy 4K-s kép között, megfelelő tartalom esetén. Full Hd-s TV-m volt, 8 hónapja meg egy 4K-s van. Ha megfelelő anyaggal etetem bizony van különbség. Sajnálom ha te nem látod, nem tudom ennek mi az oka. Ezen viszont nem vitázok, amúgy sem ide való, ha te így gondolod akkor maradj az FHD-nál!
-
Csabroncka
addikt
Nem véletlenül vagyok ám kiakadva és csalódott! Most gondolj bele, itt már félmilliós készülékekről beszélünk. A Pro 4K esetén idén szeptemberben javították egyáltalán, hogy a feliratok megfelelő időben jelenjenek meg... (több mint egy éve van a piacon a lejátszó) Sajnos! már a fasorba nincsenek valamikori fényüknek!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
Oké, de ez a lejátszás szempontjából ez szubjektív dolog!
Sokkal objektívebb ennél a távirányító kérdés, aminél továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az új modellek távja egy nagy kínai ratyi! Az első generációs HD Pro 4k mint amilyet én is vettem júniusban, ahhoz még normális távirányító járt.Hozzáteszem a mai világ médialejátszós követelményihez szinte már alap, hogy a táv giro vagy touch szenzorral szerelt legyen.
V1 (jó minőségű):
V2 (gagyi) az új modellek is ezt kapják:
"in medias res"
-
junior19
senior tag
100-150 között szoktam tartani, így még kb. átlátom az egészet.
30 gigás remux lejön 5-6 óra alatt, de számomra a gyorsaság nem kérdés, mert így is napok múlva nézem csak meg.
Én nem kötözködni akarok, csak érdekel, hogy mit ért az alatt, aki azt mondja, használhatatlan.
Több ismerősnek is ajánlottam annak idején a Dune-t torrentezésre is, mert szinte 0 számtech ismerettel ez volt a legegyszerűbb számukra is. Még a pc-s torrent kliens használata is sok számukra, a Dune-vel pedig boldogulnak.codec project
-
KonzolKartel
őstag
Az a problémám, hogy halózati dolgokból én se vagyok toppon. Elméletileg DLNA képes az eszköz. Letöltöttem a Play Áruházból különböző upnp programokat, de nem tudok a megosztott tartalomhoz hozzáférni. Távoli elérés sem megy. Pedig ha jól gondolom, akkor csak el tud róla indítani egy torrentet távolról...
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szólánc.
- Autós topik
- Formula-1
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...