Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
az sd ram valóban kevés a p4 alá, én nem is ezt feszegettem, inkább a dual ddr vs. rd ram kérdést, mindenki odavan a dual ddr lapokért, van aki odavan, van aki meg is veszi :) ( gigabyte 54900+fa, most ) az rd elviekben azért bukott meg mert drága volt a ram, no meg indulóképpen az alaplap is, most ugyanez a kép a dual ddr-l is, nézzük meg menyi mani az sd ram, az rd és a ddr, tessék, lehetne nyugodtan az rd ramos vonalat vinni tovább, de ha lenne dual sd, biztos az is csillagos eget verdesné... nem azé de a nforce2 ( szintén dual ddr ) kicsit reálisabb áron van.
-
karyo
senior tag
''anyám nem vette észre és bekapcsolva hagyta az otthoni gépét cel@700 és én mikor hazamentem 5 nap után vettem észre, és nem égett le.''
na ez vicc. az AMD persze leégett volna,mi??! ilyen hülyeséget
még1x elmondom, az AMD semmivel sem rosszabb cpu mint az Intel. Viszont ár/érték aránya földbedöngöli az egész kiba* piv szériát. ezek tények -
Godfather
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest