Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
az sd ram valóban kevés a p4 alá, én nem is ezt feszegettem, inkább a dual ddr vs. rd ram kérdést, mindenki odavan a dual ddr lapokért, van aki odavan, van aki meg is veszi :) ( gigabyte 54900+fa, most ) az rd elviekben azért bukott meg mert drága volt a ram, no meg indulóképpen az alaplap is, most ugyanez a kép a dual ddr-l is, nézzük meg menyi mani az sd ram, az rd és a ddr, tessék, lehetne nyugodtan az rd ramos vonalat vinni tovább, de ha lenne dual sd, biztos az is csillagos eget verdesné... nem azé de a nforce2 ( szintén dual ddr ) kicsit reálisabb áron van.
-
karyo
senior tag
''anyám nem vette észre és bekapcsolva hagyta az otthoni gépét cel@700 és én mikor hazamentem 5 nap után vettem észre, és nem égett le.''
na ez vicc. az AMD persze leégett volna,mi??! ilyen hülyeséget
még1x elmondom, az AMD semmivel sem rosszabb cpu mint az Intel. Viszont ár/érték aránya földbedöngöli az egész kiba* piv szériát. ezek tények -
Godfather
aktív tag
Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest