-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Hali!
A múltkori hibákat csak egy drupal újratelepítés oldotta meg. Azóta jól megy.
Most viszont van egy olyan "gondom" hogy bizonyos blockok tartalma adminisztrációs felületen nem látszik. Csak egy configure felirat. Ha kijelentkezek akkor megjelenik rendesen.
Hol nézelődjek a PHP-ben, hogy ezt az admin felületen is ugyan úgy lássam?Ja igen, a block tartalma full html-re van állítva, és egy img tag-el berakott képet tartalmaz.
MOD:
nem tudom, hogy másoknak segítség-e, mert saját készítés sminkről van szó, de így sikerült megoldani:
block.tpl.php fájlból törölni kellett a következő sort
"<?php print render($title_suffix); ?>"
Így ugyan úgy jelenik meg admin felületen is. -
PowerBuldog
veterán
válasz
Sk8erPeter #84 üzenetére
Csináltam, de nem jó. Amúgy saját gyártású smink.
Közben viszont rájöttem, hogy mind1 milyen sminket aktiválok és teszek default-á, akkor is csak a Bartik fület mutatja és annak a blockjait engedi csak konfigurálni.
-
PowerBuldog
veterán
sziasztok!
Volna egy kis problémám az egyik sminkel.
Szépen telepítve van, aktiválva és defaultként beállítva. Viszont a Structure>>Blocks felületen nem jelenik meg, csak a Bartik és a Seven smink, így az egyedi blockokat nem tudom a helyes sorrendbe rakni.
Localhoston futtatva hibátlan, rendesen működik ahogy kell, viszont éles környezetben fellőve már nem bírom rendesen konfigurálni.Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest