Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Siriusb #191 üzenetére

Most megint megnéztem a kódodat, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy a "nem szép" kifejezés elég finom volt ennek jellemzésére.... :DD
    Mi történik, ha változtatsz a címeken, tartalmakon, akkor borul az egész?
    Basszus, most értettem meg, mire gondolsz a language switchernél... tehát a lényeg, hogy a title-be kerül bele a tartalom, mind a blokknál, mind pedig a node aljánál lévő nyelvváltoztató linkeknél. Akkor ezt mondd! :DDD ;] :P
    Na mindjárt utánanézek, hogy lehet ezt szépen megoldani.
    De azért közben gyorsan megkérdezem: miért akarsz ezzel feltétlenül szívni, miért nem jó neked a linkelt modul, amivel patternek segítségével éred el ugyanezt? :)

Page title megváltoztatására hátha hasznát veszed: [link]. Bár erre is vannak modulok, felesleges vele szopni.

"Valami olyat olvastam a fejlesztőjétől, hogy írják meg rendesen a többiek a moduljukat, ő nem foglalkozik vele. Ilyesmire emlékszem."
    De utálom az ilyen fejlesztőket... :((( biztos rendkívül nehéz lenne írni egy ellenőrző függvényt, hogy minden kulcs a helyén van-e. :W

"Le vagyok nyűgözve, a tarhelypark.hu-n van script a drupal 7.14 (!) telepítésére. Fél perc az egész, létrehoz adatbázist, usert."
    Jaja, a Tárhelypark CPanelje tényleg faszán működik, ez engem is meglepett, hogy tele van funkciókkal, ami szép és jó, de ugye úgy álltam hozzá, hogy tuti a fele nem működik, és pedig de... ami link ott van, az tényleg működik! :Y Legalább így kéne hozzáállnia a dolgokhoz minden szolgáltatónak.

Új hozzászólás Aktív témák