- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most megint megnéztem a kódodat, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy a "nem szép" kifejezés elég finom volt ennek jellemzésére....
Mi történik, ha változtatsz a címeken, tartalmakon, akkor borul az egész?
Basszus, most értettem meg, mire gondolsz a language switchernél... tehát a lényeg, hogy a title-be kerül bele a tartalom, mind a blokknál, mind pedig a node aljánál lévő nyelvváltoztató linkeknél. Akkor ezt mondd!
Na mindjárt utánanézek, hogy lehet ezt szépen megoldani.
De azért közben gyorsan megkérdezem: miért akarsz ezzel feltétlenül szívni, miért nem jó neked a linkelt modul, amivel patternek segítségével éred el ugyanezt?Page title megváltoztatására hátha hasznát veszed: [link]. Bár erre is vannak modulok, felesleges vele szopni.
"Valami olyat olvastam a fejlesztőjétől, hogy írják meg rendesen a többiek a moduljukat, ő nem foglalkozik vele. Ilyesmire emlékszem."
De utálom az ilyen fejlesztőket...biztos rendkívül nehéz lenne írni egy ellenőrző függvényt, hogy minden kulcs a helyén van-e.
"Le vagyok nyűgözve, a tarhelypark.hu-n van script a drupal 7.14 (!) telepítésére. Fél perc az egész, létrehoz adatbázist, usert."
Jaja, a Tárhelypark CPanelje tényleg faszán működik, ez engem is meglepett, hogy tele van funkciókkal, ami szép és jó, de ugye úgy álltam hozzá, hogy tuti a fele nem működik, és pedig de... ami link ott van, az tényleg működik!Legalább így kéne hozzáállnia a dolgokhoz minden szolgáltatónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest