- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
-
PROHARDVER!
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nincs mit!
Akkor ezek szerint a hibakeresés véget ért.
Nagyon sok oka lehetett, de az a baj, hogy fel kellett fedeznem, hogy Drupalban a hibakezelés a 6-osban legalábbis igencsak erősen hagy kívánnivalót maga után (a 7-essel egyelőre nem szoptam annyit, csak egy viszonylag egyszerű többnyelvű céges honlapot készítettem el), pl. ilyen esetben is elnyomja a hibákat, pedig mondjuk normálisan kivételkezeléssel pl. szerintem lehetne egyértelműsíteni, mi is a gond ilyen fatális jellegű hibáknál is, mint a WSOD. A hibák köre elég tág, épp ezért kellene rájuk felkészülni, amint felmerül a lehetőség, betenni a megfelelő hibaellenőrzést. Így a hibák csekkolása jó hosszú lehet, de legalább ilyenkor nem nézel, mint borjú az új kapura, hogy most akkor mi a sz@rt rontottál el (ismerem az érzést).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest