Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Siriusb

veterán

válasz Sk8erPeter #104 üzenetére

Véget ért, a ló rúgja meg. Utálom feladni, de bizonyos energia+idő beleölése után tovább nem vagyok hajlandó értelmetlenül pocsékolni az erőforrásokat, ha van kerülő megoldás.

Az első többnyelvű drupal 6 oldallal azért kínlódtam. Amit most csináltam, ott már elég gördülékenyen ment a többnyelvű tartalmak kezelése. :) Mintha azt olvastam volna régebben, hogy a 7-ben sokkal jobb az internacionalizáció kezelés.

Amikor legutoljára néztem - ami nem tegnap volt :DDD - a Drupal 7-et, még sok modul nem volt portolva, vagy alfa / béta státuszban voltak. Ha már CMS, akkor nem szeretném az időmet bug keresésssel tölteni és hekkelni a rendszert. Persze a másik oldalon meg ott van, hogy akkor lesz kiforrott a verzió, ha minél több hibát jelentenek és javítanak.
    Ahogy látom, már a Drupal 8-cal foglalkoznak. Nem tudom, a 7 beérett-e már annyira, mint a 6, de hogy már a következő verzión fáradoznak ahelyett, hogy a 7 lenne teljes értékű. Hmm. Mondjuk a custom modulok karbantartása biztos nem a core fejlesztők feladata.

Új hozzászólás Aktív témák