- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
mekker
őstag
Sajnos nem ismerem fel én sem:/ Talán Critical Music release lehet
[link]Zeds Dead & Deathpact - Ether Eprom remix
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
rup1u5
nagyúr
Nagyon rég nem hallottam ilyen jó mixet mint ez!
Air.K & Cephei NYE Set 2020Valaki meg tudná mondani a szám címét 16:58-tól? Kész vagyok attól a vokáltól!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
-
mekker
őstag
Shimdo Mix: [link]
Egy kis showДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mekker
őstag
Boldog karácsonyt!
[link]Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Visszahallgattam a régi Spor számokat az új lemeze miatt. Nagyon kéne egy remaster a régi slágereire.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
rup1u5
nagyúr
-
mekker
őstag
Monrroe - Faint Intention
Gyrofield - Fallen in Deep
Enei - Sinking
Spaow - Crapbag
Delta Heavy ft. Starling - 'Show Me The Light' (Annix Remix)
Squarepusher - VortrackДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Audio & Forbidden Society - Iris [link]
Jó az irány, hallgassátok meg a válogatás albumotLimewax - Lumpeth [link]
Múlt héten lett volna Limewax, de elmaradt. Pedig most nagyon nosztalgikus kedvemben vagyok. Legalább jöhetne valami jó mocskos techstep/darkstep lemezДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
customer114
őstag
Ennek van eredetibbje?
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
veterán
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
mekker
őstag
Twisted Individul - Bacon (Shadre & Salvge remix) [link]
-
mekker
őstag
Truth - Miaasma [link]
-
attrax
aktív tag
Srácok nekem nagyon bejön ez a Celo gyerek.Honnan tudnék letölteni tőle? Azon kívül ,hogy beatport
Unterschreiben
-
mekker
őstag
Think Tonk - Falling for Yooo
lyrics:
"Van már pálinka jóó
Szeder pálinka jóó"Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz #89309696 #4471 üzenetére
Valszeg ebbol van:
https://www.youtube.com/watch?v=0E3u6ALWYcgOda mentem, ahol vagyok!
-
mekker
őstag
Limewax & Swift - Shallow Minds
Enei & Particle ft. Jake - FameSenki nem hallgat már semmit?
-
törölt tag
Inkább mintha két zene lenne és a Murderer az első rövid ideig, a második meg egy másik. Murderer remixeket kerestem és csak hasonló se volt köztük, ez két szám lesz inkább.
Már ketten is kérdezték a kommentekben a videó alatt, de nem jött rá válasz. Coubon rákerestem, de ott sincs leírva.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz #89309696 #4471 üzenetére
Valami feldolgozás lesz, az eredeti az ez:
Upgrade - MurdererDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
törölt tag
[link]
Eztet keresse meg valaki lécci mi a címe, nem hangzik rosszul. -
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Itt az idő egy kis mulatságra.
il sole non sorge più ad Est!
-
mekker
őstag
Chopstick Dubplate - Just the Herbs ft.Cheshire Cat (Manual Remix)
DJ Brockie & Ed Solo - Represent (2020 Remix)
friss dzsángölДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
veterán
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
Vladi
nagyúr
válasz #89309696 #4463 üzenetére
Kell, kell, de minek?
NÉmi kreativitás nektek, mertilyenrendesvagyok.
-
mekker
őstag
válasz #89309696 #4463 üzenetére
Ez olyan, mintha egy hangfalnak eszállt volna az alsó 2 hangszórója
-
törölt tag
[link]
Kicsit populáris, de ilyen is kell. -
(jan)
őstag
Lakodalmas dózis, ja sweet meg liquid meg lakossági. de aki szereti a stílust annak tetszeni fog Maduk mixe, szerintem zseniális a srác.
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
mekker
őstag
"Optiv és a C4C emlékére" Mefjus & Noisia - Foundations
karantén Hugh Hardie - Day 1: Back & ForthДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Bensley - 'Secrets' feat. Sarah Carmosino (Flite Remix)
Turno - Tech-no
Turno & Annix - Active ft. Flowdan
Macky Gee - DemandДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Eljött a garage éve
Turno ft. Killa P - Gunshotta
Macky Gee ft. Tempa T - Not That Guy
Matzet & Dryman - No RespectДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
.LnB
titán
Drum & Bass: The Movement - The D&B Documentary
20 years that changed our lives: Presenting our full, feature-length documentary - Drum & Bass: The Movement - capturing a specific and intense slice of drum & bass and jungle culture’s rapid acceleration from 1996 - 2016. Brought to you by Drum&BassArena, featuring Goldie, Andy C, Roni Size, DJ Flight, Grooverider, Ed Rush & Optical, Mefjus, Friction, El Hornet, Chase & Status, plus many more pioneers, as well as exclusive unseen footage from our scene’s rich history.
Drum & Bass: The Movement explores how a unique UK club culture rose from an underground movement to become a global phenomenon infiltrating and influencing disciplines from mainstream pop music to video games. From dubplates to mainstream crossovers, to the labels, the tracks and the clubs that shaped the game, Drum & Bass: The Movement is a snapshot of jungle drum & bass history and how it’s always been much more than a genre of dance music: it’s a lifestyle. The movement continues...
Directed by: Bailey Hyatt
Produced by: Craig Haynes
Written by: Dave Jenkins„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Vladi
nagyúr
Még némi karcosabb anyag a kilencvenesekből, mer így sezretem.
-
válasz customer114 #4453 üzenetére
Huh, ez de ismerős valahonnan.
Ha már időutazás, akkor: B-Key - Envious Eyes
-
customer114
őstag
Kis időutazás: Rawthang - Scorned
-
törölt tag
[link]
Ez egy tök jó szám lenne, ha volna alatta rendes basszus. -
(jan)
őstag
-
Rayyy
senior tag
Erről a cuccról még nem hallottam... elsőre csokinak olvastam
Tisoki - Evil As HellMinden a legnagyobb render!
-
Vladi
nagyúr
Füleljetek nővéreim és fivéreim!
-
mekker
őstag
Spaow - Rude CPU ez egész EP fullos
Simula - If You Love Me
Thys & Amon Tobin - Letters from St. Anthony's Thys=Nosiás ember. Egyszerre jó és rossz, hogy bomlik a NoisiaДанное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
james001
veterán
Elhunyt a Foreign Beggars csapat egyik rappere/énekese Metropolis a.k.a. Ebow Graham. Sok dnb előadóval együtt dolgoztak,mint pl. Noisia,Black Sun Empire vagy The Upbeats. Állítólag otthonában érte egy baleset amibe belehalt. Nyugodjék békében.
Noisia - Shellshock ft. Foreign Beggars
Black Sun Empire feat. Foreign Beggars - Dawn of a Dark Day
Foreign Beggars - Mind's Eye ft. Tommy Leehttps://psnprofiles.com/kazama001
-
mekker
őstag
Monroe - Faint Intention
Grey Code - Piece of Me
Signal - CRSH'D
Skantia - ObsidianThe Satan - Fear
The Satan - Gangzta Cash
Voyage - Serenade
Strobcore - Life Moves Pretty FastStompz - Sounds of the Rudeboy
Original Sin - Never Say Die
Annix - Boomerang
100% Killill
Oolacile - Divisions (Laxcity remix)Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Vladi
nagyúr
Vidám srác, mindenesetre az én ízlésemnek túl sweet. Le is kell öblítenem.
-
(jan)
őstag
Ez most nálam mindent visz, zseniális a srác.
-
Vladi
nagyúr
Húú hogy én mindig is szerettem a 90'-es évek húzósabb dnb cuccait. Most postapok hangulatban ezekre leltem:
-
james001
veterán
-
(jan)
őstag
-
james001
veterán
-
(jan)
őstag
-
Új zene nincs, de találtam valamit...
"Now you are a great fighter. You mastered the special moonway technique..."
[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
-
(jan)
őstag
Idő közben meg is vettem a jegyet. Kíváncsi vagyok milyen buli lesz
-
(jan)
őstag
Közeljövőben lesz valahol liquid party ?
-
(jan)
őstag
-
mekker
őstag
-
(jan)
őstag
Utah Saints - Something Good (High Contrast Remix)
Hívhatjuk a lakodalmas DnB öregapjának a tagot ?!
Kár, hogy már nem praktizál
-
.LnB
titán
Hoztam nektek 3 rövid tracket, amiben több egyediség van szerintem mint a teljes tavalyi dnb felhozatalban (Amit nálam AKOV - U want it trackje vitt el). Igaz van bennük némi csalás.
A videók időre vannak linkelve. És mivel csak a szerzők ismertek, track elnevezések nincsenek.RYTHMIND: [link]
INKE: [link]
SO-SO: [link]Ha valakit érdekel dnB-től függetlenül, itt a top 10: [link] (Az első atom, headshot! )
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
(jan)
őstag
-
james001
veterán
Ma elhunyt Edward Holmes a.k.a Optiv. RIP
-
mekker
őstag
-
(jan)
őstag
Ha valakinek ilyen jó érzéke van a DnB hez, mint ennek a két tagnak, miért áll le?!
Lilly Allen - The Fear (Smokey Joe Remix)
Guru Groove Foundation - Golden Love (Mr. Frenkie Remix)Lazán: Ben Sage
-
james001
veterán
Ez konkrétan milyen stílus? Robotszex?
-
korcsi
veterán
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
mekker
őstag
-
(jan)
őstag
Úgy tűnik liquid vonalona belehúztak év végére:
Koven - Give You Up
Cyantific - Take Me In
Andromedik - First To Go (ft. Ayah Marar)
Flowidus - Said & DoneLegszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
james001
veterán
Kevés dnb-t hallgatok mostanában,mert egyszerűen az újabb trekkek már "uncsik",meg nem tetszenek,de az igazi mesterekben nem csalódok:
Akov & Billain - The Syndicate
Az új Misanthrop se lett rossz,az Analog LP.
Misanthrop - Analog (2019) FULL ALBUM
Plusz egy-két bejövős szám még az újabb termésből:
Telekinesis - Tensor
Fourward & The Arcturians - Alien
Bl4ck Owlz - Alternating Current
Agressor Bunx - In Deep
Zombie Cats - Reaction
Emperor - Backchat (feat. Dread MC)
Camo & Krooked - Set It Off (ft. Jeru The Damaja)
Camo & Krooked & Mefjus - Kallistohttps://psnprofiles.com/kazama001
-
customer114
őstag
(így egyszerűbb)
[ Szerkesztve ]
-
All time kedvencből sok van. De elsőre ez ugrott be:
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Akvárium volt, ráadásul jobb oldalon álltam a fal / rács körül, mert ott jön be a levegő, úgy középtájon vagy kicsit hátrébb.
Maradok a friday-nél, ott a nyitott tér miatt sosincs ilyen gond. (már amikor szezonja van a tetőterasznak)
@mekker, nem a mélyekkel volt a baj, hanem a magassal.
-
.LnB
titán
Akkor az az EP jól sikerült. Mert nekem meg pont a másik track jön be arról nagyon. A Vamonos. Na nem best of all time. De nagyon csípem azt a track-et.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mekker
őstag
koncerteknél gyakran pont hátul vagy a falak mellett van a mélycsapda.
-
htc07
addikt
Az Andy C buli hangosítása annyira rossz volt, hogy két napig zúgott a fülem a buli után, pedig inkább hátul álltam...
Legközelebb vagy viszek füldugót, vagy a hátsó pultnál verek sátrat, hogy ne legyenek ilyen gondok. Pedig még harmincon innen vagyok, és voltam már pár fesztiválon.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
-
.LnB
titán
Viszont van most ez a Jade - Man Eating Lizard Dragon (2Whales Remix) ez új, nem nevezhetem örök kedvencnek. De nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap