Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Hm, találtam egy régi klasszikust:
DJ Marky Mark - EZ Rollers - Though At The TopDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Verus
senior tag
Csak pihentető jelleggel: Kruder & Dorfmeister - Earl Grey _The Lick
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Thrawn
félisten
Igenis hejcegnőm
Visszahallgatom a tegnapiakat, egy pár számról lecsúsztam.
Addigis: The Sentinel - Pulses of lifeDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Verus
senior tag
Nem csak élek a hatalmammal
Viszont ez: PFM - Danny`s Song
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Látom szépen megszórtátok a topikot.
Ha már Shy FX akkor megunhatatlan - Shake your Body
Ezt a zenét meg most találtam, de nagyon bezsongatott:
Modified Motion & Faction - Magic Man
Szép napot Nektek; este tolok egy igazi oldskul kedvencet, remélem YouTube is úgy akarja.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Thrawn
félisten
Parancsolsz?
Még mindig nem tudom meghallgatni, de azért:
High Contrast: Everything's DifferentDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Verus
senior tag
Parancsára
Valahogy ez jutott róla eszembe: High Contrast - Love Sick
-
Thrawn
félisten
Igenis hejcegnőm, brummogok
Most nem tudom meghallgatni, de tudom melyik szám ez.
Cserébe, ha már Shy FX: Shy FX - FeelingsDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Verus
senior tag
Én meg hejcegnő vagyok és azt mondom tudsz
Kicsit reggaes, érdekes: Shy FX - On The Run
Kicsit más irányba mentem már el azt hiszem
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Én csipogni meg fütyülni tudok
Még mindig lazulós, de a mozgás már benne van: High Contrast - Tread Softly
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Verus
senior tag
Nekem ne brummogj
Fokozható, bár ez elég populáris: Pendulum - Hold your colour
-
Thrawn
félisten
Valóban hejcegnő
Fokozzuk még: Goldie - Innercity Life
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Verus
senior tag
Ugyan, ne túlozzunk azért
Thrawn: LTJ Bukem - One In Ten
Ez is pihentető ám[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Ezt most jó hallgatni járólapozás után
Omni Trio - Night TrainDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
BITBOYS
addikt
-
Verus
senior tag
-
P@trick
tag
Valaki nemtudja véletlenül mi annak a Pendulum számnak a címe ami egy trombitajátékkal indul, és utána végig szerepet játszik benne?
semmi
-
Kareszovics
addikt
-
P@trick
tag
Ez nekem nagyon bejön: State of Mind - Different Strokes
mod: rosszlinket másoltam be
[ Szerkesztve ]
semmi
-
BITBOYS
addikt
Hop hop hop, csak az az úr!Hogy kicsit on is legyek
-
Thrawn
félisten
-
BITBOYS
addikt
Ilyenkor soha nem merem becsukni a szemem, tartok attól, hogy elszédülök
Viszont mozogni kötelező egy ilyen helyen, ülve pl. nem bírnám.
Többféle stílust is szeretek, dnb,breakbeat, psy. Érdekes dolog egyik buliból a másikba átmenni és ott újra felvenni a ritmustLagzin pedig általában menekülök, egyszerűen nem tudok arra a zenére mit csinálni
-
brownus
veterán
ha nagyon bejön a muzsika akkor még a szemem is becsukom ha még nitro is van a szervezetben... akkor ugrálok is
én olyan vagyok, hogy nem tudok két dologra figyelni vagy zene hallgatás van vagy tánc, ezért csak dülöngélek meg bólogatok... és élvezem a zenét
persze ha valami mulatós zene van egy lagzin pl. és be vagyok rúgva akkor megy a tánc és lánypörgetés, de az más kategória
[ Szerkesztve ]
-
Makaveli
senior tag
válasz Kareszovics #463 üzenetére
Értem.
Bár most ahogy voltam gimibe gólyatáborba mindenki vágta X-táncot. Lány, fiú, szóval mindenki...
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
Kareszovics
addikt
-
Makaveli
senior tag
Huhhh, hát elkezdtem tanulgatni ezt a D'n'B táncot. Egy táncfajta megy belőle elég jól. Csak még sokat kell tanulnom.
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
brownus
veterán
válasz Kareszovics #459 üzenetére
nekem is tetszenek, amit ma hallgattam munkába menet az különösen: red_mist_radio - moody & haze (19.11.07)
jók még a fuzed funk mixek is, ami nekem spec. nagyon bejön: Fuzed Funk-Through the years show (12_29_07).mp3
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
-
Verus
senior tag
4hero - Morning Child (L.A.O.S. Remix)
Csak egy kis könnyedAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
BITBOYS
addikt
Anorganik, ha felgyorsítod még jobb
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Amióta megnyílt ez a topic, immál-ámmal követem, mert ifjú korom egyik kedvenc műfaja volt. Ma már csak lelkes amatőr hallgatója vagyok.
(A magyar drum and bass kultúra története: [link])
Ha már ébredés és három a magyar igazság (#455 ), akkor:
- - - We Enter Into The Future - - -
-
Verus
senior tag
Ébredéshez:
Appaloosa - Travelling
Blame - Hold the sunshine[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
szerk: Na ez sem egyszerű zene
Paul B - Solar Unreal[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
Erről a számról valahogy Klute ugrott be.)
Hell hath no fury
Never neverJavítottam a linkeket, sok volt benne a http
[ Módosította: Thrawn ]
-= No way back from Here =-
-
Verus
senior tag
-
Thrawn
félisten
válasz [lAyCsI] #442 üzenetére
Linkelhettem is volna már az előbb, nála nézz szét.
Szinte csak jó zenéket tölt fel és frisseketDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz [lAyCsI] #440 üzenetére
Nekem is bejövős
Találtam YouTube-on egy arcot, eszméletlen milyen zenéket pakol fel
Xample - The Coma
Future engineers - Eden
Kaleb & Contour - Straight Ahead
Contour - Erratic SoulDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
[lAyCsI]
addikt
Eddig csak névről ismertem, és mint kiderült nem is D'n Bass hanem Breakbeat,
de nekem bejövős... kis kedvcsináló
ILS - Angels-= No way back from Here =-
-
Thrawn
félisten
Azt mondta a YouTube, hogy ez nekem való: Current Value - Dark Rain
Igaz mostanában a könnyedebb része tetszik, de ez is nagyon jóDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
[lAyCsI]
addikt
nemrossz...
én ezt ismertem tőle-= No way back from Here =-
-
Thrawn
félisten
válasz Kareszovics #435 üzenetére
Akkor válogassál kedvedre
Én már itt elakadtam.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Ma lightos napot tartunk? Mert akkor: Bungle - 25th Floor
-
TexT-BoY
addikt
a drumnbass-ru-n a világ legjobb amerikai német, orosz, etc. zenéit találod, de javarészt freak recording vagy más amcsi kiadók mixei vannak, meg persze pár lájtosabb, de őket nem ismerem.Yana Kay jo, lájtos, ezzel vezettem rá barátnőm a dark dnb-re
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
The DJ
addikt
válasz [lAyCsI] #430 üzenetére
Az orosz tudásom elég szegényes, de azért köszi, átböngészem
Hozzájutottam egy nagy csomó DnB muzsikához és vannak benne ilyen ismeretlen gyöngyszemek is, amik nagyon megtetszettek, de vagy nincs megadva a címük vagy megvan, de kukkot se értek belőle Azt viszont meg kell hagyni, hogy ezek az oroszok is tudják hogy kell jó DnB-t készíteni
Nagy kedvenc: Yana Kay - Run Away (Vortex Involute Remix)
[ Szerkesztve ]
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
[lAyCsI]
addikt
egyik régebbi nagy kedvenc szám:
Drowning 01-= No way back from Here =-
-
The DJ
addikt
Üdv.!
Keresném egy nagyon jó kis DnB szám címét és előadóját, esetleg azt, hogy melyik mixben szerepel, mert kellene teljes hosszúságában ez a zene. Nagyon tetszik
Ő lenne az:[link] (1,5 mega csak)
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Thrawn
félisten
válasz Kareszovics #426 üzenetére
Nálam most ez megy körbe-körbe, számcímekről fogalmam sincs
-
Kareszovics
addikt
-
luw2win
őstag
Noisia - Block Control
nagyon szeretem.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
válasz Brian_RL #412 üzenetére
Francis Viner hardtechno töltsd le az a számot amely mellé van irva Csak 18 éven felülieknek kegkemyénebb
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
ludmilla mixek
istenek nagyon jó ilyen dnb keverék[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
celeron
senior tag
Tudom hogy fentebb Már írták a Pendulum- In Silico albumát de azért mégis kíváncsi lennék a hallgatóság véleményére. Valóban kicsit elkanyarodtak az eredeti stílusuktól, de azért szerintem nem rosszak. van egy két jó szám. Az én 3-asom:
1. Propare Nightmares[link]
2. The Tempest[link]
3. Granite[link] -
Thrawn
félisten
válasz Brian_RL #412 üzenetére
szerk: Ez a tuti mélyteszt: Chemical Brothers - Under the Influence
[ Szerkesztve ]
-
Brian_RL
aktív tag
Üdv!
Olyan zenét keresek, amiben igazán jó hardcore basszus van. Ki szeretném próbálni a mélynyomót,valami jó kis ütős zenével. Tudnátok valamit javasolni? -
Thrawn
félisten
Kicsit Jungle feeling, de jó
Kareszovics: Régi kedvenc ez is, kicsit elborult
szerk: Aphrodite - Dark Side
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
-
Verus
senior tag
-
Shodan
addikt
[link] Ez nincs meg valakinek, elvileg tegnap jelent meg.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
brownus
veterán
programajánló - Fields of Joy 9
-
Thrawn
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
Az első fasza volt. A másodikat már ismertem.
-
Thrawn
félisten
Ez is: Calibre - All The While
-
Thrawn
félisten
válasz Kareszovics #401 üzenetére
Könnyen mi?
Ez most megfogott: Blue Sonix - Luv Me (Logistics Remix)
-
Kareszovics
addikt
Igen ez egy könnyen emészthető darab. 98-ba a Szigeten erre prögtünk a Tilos-sátorban. Régi szépidők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap