- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok, tegnap érkezett meg a H8 minim, lassan már kezdünk összeszokni, aminek nagyon örülök, mert a célom egy FPV-s drón lesz, ha minden jól megy.
Viszont most a rendes gyakorlásnak 2 dolog szab gátat. Az akksi hiány és a kontroller.Akksiból a drón mellé alapból rendeltem egy upgrade párt, de már most tudom, hogy ez nem a legjobb választás volt.
Második kör előtt inkább tájékozodnék egy kicsit. Gondolom alapvetően csak a csomagolás más, de ezek közül mely lehet jobb?
JJRC 5 pcs 3.7v 150mAh 30C - $11.88
5PCS Eachine E010S 3.7V 150mAh 45C - $13.99Vagy esetleg van más ajánlás?
Gondolom a rendesebb töltő még ráér, illetve tűzálló tároló "doboz", sem feltétlen szükséges ezekhez.(nekem az jött le, hogy a több cellás akksik a kényesebbek).A másik amivel bajom van az a távirányító. Máretéből adódóan inkább egykezes lehetne .
Tudtok esetleg ajánlani egy olyat, amivel "el lehet lenni" egy ideig? Elég nagy a választék, 5-10k-tól (drónnal együtt ) 60k-ig.szerk.: ja igen lemaradt, hogy ugyan nincs részletes tervem a drónokat illetően, de a következő egy tinz whoop lesz.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz vandor01 #49698 üzenetére
Na akkor csak hogy tuti legyen. ezt rendeltem, ez jött:
Tehát JJRC szerepel a tetején és az akksin. így is a második link a jó választás?
Távból a kicsi, nekem nagyon kicsit, kényelmetlen. Szívem szerint egy nagyobbra cserélném, amit idővel lehet okosítani(?).
-
_ak_
addikt
vandor01, Baku, köszi!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Körbemutattam a kollégáknak a H8 minit és az F36-ot, máris 2 -en akarnak rendelni.
Az egyik egy F36-ot szeretne, a másik inkább egy H8 mini felé menne, de olyanra amivel lehet videót rögzíteni. Mondtam, hogy ilyen árkategoriában csapnivaló lesz a minőség, de nem baj. Erre tudtok ajánlani esetleg valamit? Minél olcsóbb, max youtubeon megmutatom neki, hogy milyen a kép.Olvastam, hogy nagy gyártási szórás van az F36-oknál, az enyém pl. 100%-ra kapcsolva megy úgy kb. mint a H8 mini 40%-on. Illetve esetemben tervezett zuhanásból sem jött vissza, valahogy elvesztette a stabilitást, vagy mikor finoman előrehaladtam vele és elengedtem a kart elindult hátra, erre este amikor raktam el a gépet, akkor láttam, hogy a hátsó bal propeller egyik szára, tökre el van hajolva... valszeg már így érkezett, csak nem néztem át rendesen, így szerintem simán lehet, hogy nagyobb gáznál ez kavart, mert álladóan kompenzálnia kellett és egyszerűen kibillent az egyensúlyból.
Amúgy kezes kis jószág, tényleg inkább ez való bentre, a H8 minit azért könnyebb odacsapni a falhoz, bár már egyre kevésbé történik ilyesmi, leginkább amikor belezavarodom, hogy merre is áll a feje és mire felfognám, addigra már a szoba másik oldalának toltam.
szerk.: illetve, hogy ha tudtok ilyen kis drónhoz esetleg kupont valahová, azt megköszönnénk.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Pedig én pont ezt tapasztalom az F36-al, nem is értettem, hogy mi történik, de így végignézve a videót ugyan ezt csinálja, billegve süllyed lefelé, nagy gázt ráadva meg sokszor teljesen kibillen és neki is csapódik a legközelebbi falnak.
Azt hittem ez a méretéből adódóan történik vagy hogy mert gyenge, mert a H8 mini nem csinált még ilyet. Igaz szabadban még egyik sem volt, lehet a H8-nak pusztán kicsi szoba.Szerk.:
Gearbest témához, az F36-ot dec. 14-én rendeltem és t gnap előtt már a postán volt. Dec. 9-ei Bangood rendelés (akksik a H8-hoz) még sehol.[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz Saccco #52694 üzenetére
csak bajban vagyok, hogy hogyan is csapjak bele. Elvileg úton van már a 2-ik h8 mini illetve egy e011, amit gondoltam már átépítek az új TS100 segítségével, de még mindig kell akkor akksi, szemüveg és táv. Ezzel csak az a baj, hogy még mindig olcsóbb lenne egy RTF Whoop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest