Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #59177 üzenetére
Nekem ugye i8X-em van, ami szoftveresen ugyan az. Előre szólok, hogy szokni kell, viszont ha megszoktad azt mondod, hogy eddig miért nem ezt használtad. Szerintem. Magyar nyelvű menü, hogy csak az alapokat említsem.
. A bindelés tök egyszerű, nem kell ki/be kapcsolgatni, sokkal jobban kézre szabható. Gondolkodom én is rajta. Ha nem vettem volna meg ezt, most tuti hogy vennék egy ilyet, mint amit te akarsz. De mivel erősen hajlok az Xlite fele, lehet, hogy váltani fogok arra, a multi ott is adott lenne a long range mellett. De nagyon gondolkoztam rajta, hogy megveszem a Jumpert.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest