Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Canon EOS DSLR topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
syler123 #59177 üzenetére
Nekem ugye i8X-em van, ami szoftveresen ugyan az. Előre szólok, hogy szokni kell, viszont ha megszoktad azt mondod, hogy eddig miért nem ezt használtad. Szerintem. Magyar nyelvű menü, hogy csak az alapokat említsem.
. A bindelés tök egyszerű, nem kell ki/be kapcsolgatni, sokkal jobban kézre szabható. Gondolkodom én is rajta. Ha nem vettem volna meg ezt, most tuti hogy vennék egy ilyet, mint amit te akarsz. De mivel erősen hajlok az Xlite fele, lehet, hogy váltani fogok arra, a multi ott is adott lenne a long range mellett. De nagyon gondolkoztam rajta, hogy megveszem a Jumpert.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest