Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
bali79
tag
Utálni fogsz, de most megint ezzel jövök: életek százezreit teszi tönkre az alkohol, a cigaretta, az antidepresszívumok stb. csak itthon.
-Meg is teszek ellene mindent, ami tőlem telik: igyekszem a családom tagjait (cigi) és a haverjaimat (alkohol) lebeszélni róla. Meggyőződésesekkel szemben, akik tökéletesen tisztában vannak azzal, amit tesznek tehetetlen vagyok, nem is eröltetem. Ja, én egyiket sem élvezem (káros szinten).
Ha te is azt gondolod, hogy több ember problémáját oldja meg, mint amennyit kreál, akkor mégis mi szól érdemben ellene?
-Úgy látszik ma mindent elfelejtek, hol is mondtam ilyet?
Nem lehet olyan törvényt hozni, ami mindenkinek jó! Akik pont beleesnek, azokat én is nagyon sajnálom, és más szinten (prevenció, ill. kezelés) mindent meg kell tenni értük
-Nem csak azokról van szó, akik pont beleesnek (póruljárt fogyasztók), hanem azokról is, akik elvből, vallási, személyes vagy bármilyen okból ellenzik a dolgot (és ők vannak többen)
OFF:
Kiváncsi vagyok, mi a véleményed a fegyvertartással kapcsolatos szabályok enyhítéséről! Gondolhatnánk, hogy csak néhány felelőtlen ember miatt nem kéne ilyen szigorú feltételekhez kötni a fegyverszerzést. Hiszen nem csak dühöngő őrültek rohangálnak az utcán.
Én mégsem szeretném, hogy könnyebb lehessen fegyverhez jutni, egyszerűen csak azért, mert akkor több fegyver forogna közkézen. Az emiatt meghalók száma nem hiszen, hogy nagy lenne, mégsem szeretném.
Nem gondolom, hogy a marihuána fegyver, de remélem érzed a párhuzamot.
ON:
Aktív témák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest