Hirdetés

Aktív témák

• bali79

tag

válasz Sixkiller6 #343 üzenetére

Azt, hogy szerintem mi a drog, már korábban leírtam, ha gondolod olvasd el, úgyis valamelyik utóbbi hozzászólásaim egyikének az elején van.
    Mire föl a kettős mérce? Hát arra föl, hogy az egyik legális, a másik meg nem. Vagy, ha úgy tetszik, akkor miért ne használjunk kettős mércét? A drogoknak (meg más dolgoknak) nincsenek jogaik, ezeknek nem JÁR az egyenlő elbíráslás! (Nem úgy van, hogy minden más, ami kevésbé káros a ciginél/alkoholnál, annak legálisnak kell lennie!) Ja, hogy a használóiknak viszont igen? De az ellenzőiknek is! És itt láthatjátok is, hogy MOST nem az a probléma, hogy definiáljuk, mi az a drog és, hogy a fű miért az és az alkohol miért nem vagy fordítva. Vagy, ha erről érdemben vitázni akartok, akkor egy egész országot kell előbb felvilágosítanotok! Legyen, tegyétek! 10 év múlva visszatérhetünk a kérdésre.

Szerintem a fű legalizálása azt a veszélyt hordozza magában, hogy a drogok elítélésének a mértéke csökken és ez vezethet ahhoz, hogy több kemény drogos lesz, a másik oldalon meg mi van? Néhány békésen (és főképp legálisan) füvező felvilágosult fiatal.
    Szerintem ez nem éri meg!

Van már egypár káros szer legálisan forgalomban a világban, a kérdés csak az, hogy akarunk-e még egyet melléjük csak mert miért ne??

Aktív témák