Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
Hi rover623!
Nagyon magadra vetted ezt a dolgot.
Először: is nem engem kellene letolnod hanem ama inteligens személyt aki oda nem illő sorokat helyez a fórumokba, mert türelmetlen.
Másodszor: te is okoskodsz, mert az ati hibálya miatt, néhány monitort szó szerint fel sem ismer (és kézen is állhatsz a te szét dícsért rendszerednek). Pl ezért kell monitor driver.
Harmadszor: ha már vetted a pici kacsóddal azt a fáradtságot, hogy ide pötyögtél, ugyanezzel a fáradtsággal megnézhetted volna amit oda írtam, miszerint 98-as drivert kaptam ami az Xp-hez nem jó!!!
Vajh miért is írtam a fórumba? Lustaságból?
Nop! Mert nem találtam sehol XP-s drivert.
Negyedszer: nem azért írtam a fórumba, hogy szeressenek, hanem mert segítséget kértem.
Ötödször: segítség szó alatt, nem azt értem, hogy mindenféle hülyeséget írnak a kérdésemre. A hülyeséget nem szokás értékelni.
Ezennel lezártam a vitát semmi ilyen levélre nem fogok válaszolni, mert nem ide való!
Bye!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest