- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
Hi rover623!
Nagyon magadra vetted ezt a dolgot.
Először: is nem engem kellene letolnod hanem ama inteligens személyt aki oda nem illő sorokat helyez a fórumokba, mert türelmetlen.
Másodszor: te is okoskodsz, mert az ati hibálya miatt, néhány monitort szó szerint fel sem ismer (és kézen is állhatsz a te szét dícsért rendszerednek). Pl ezért kell monitor driver.
Harmadszor: ha már vetted a pici kacsóddal azt a fáradtságot, hogy ide pötyögtél, ugyanezzel a fáradtsággal megnézhetted volna amit oda írtam, miszerint 98-as drivert kaptam ami az Xp-hez nem jó!!!
Vajh miért is írtam a fórumba? Lustaságból?
Nop! Mert nem találtam sehol XP-s drivert.
Negyedszer: nem azért írtam a fórumba, hogy szeressenek, hanem mert segítséget kértem.
Ötödször: segítség szó alatt, nem azt értem, hogy mindenféle hülyeséget írnak a kérdésemre. A hülyeséget nem szokás értékelni.
Ezennel lezártam a vitát semmi ilyen levélre nem fogok válaszolni, mert nem ide való!
Bye!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest