- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Spartacushu #1 üzenetére
Üdv!
Kérdezd meg a Nem indul és mi a baja a gépemnek topikban.Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topikot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
Spartacushu
csendes tag
Lenne hozzátok egy olyan kérédésem, hogy játék alatt valami oknál fogva kifagy a gép és egyfajta búgó hangot hallok a fejhallgatóból. Majd ilyenkor csak hardresettel tudom életre kelteni újra a gépet. Olvastam olyan hogy lehet ez táp, proci, vga, illetve alaplap hiba is. Namost lefuttattam egy Aida64 stabulitás tesztet friessen telepített gépen driverek fent vannak. másfél órán keresztül nem történt semmi minden stabil és frankó. Elindítottam egy játékot nem játszottam 10 percert sem és megint crash. Azon gondolkodtam hogy lehet valami driveres hiba lehet, de szeretném kikérni a véleményeteket. Mivel hardverrel nem volt semmi probléma max terhelésen aidán ezért következtettem erre.
Aktív témák
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest