Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Spartacushu
üzenetére
Üdv!
Kérdezd meg a Nem indul és mi a baja a gépemnek topikban.Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topikot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
Spartacushu
csendes tag
Lenne hozzátok egy olyan kérédésem, hogy játék alatt valami oknál fogva kifagy a gép és egyfajta búgó hangot hallok a fejhallgatóból. Majd ilyenkor csak hardresettel tudom életre kelteni újra a gépet. Olvastam olyan hogy lehet ez táp, proci, vga, illetve alaplap hiba is. Namost lefuttattam egy Aida64 stabulitás tesztet friessen telepített gépen driverek fent vannak. másfél órán keresztül nem történt semmi minden stabil és frankó. Elindítottam egy játékot nem játszottam 10 percert sem és megint crash. Azon gondolkodtam hogy lehet valami driveres hiba lehet, de szeretném kikérni a véleményeteket. Mivel hardverrel nem volt semmi probléma max terhelésen aidán ezért következtettem erre.
Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone X 64Gb akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest