- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Játékosok asztalára: MSI MPG 271QR X50 monitor tesztje
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coreprime
csendes tag
Sziasztok !
Aki esetleg játszik ezzel a gameval, azt szívesen látjuk az Fb csoportban, ahol informáljuk és segítjük egymást a játékkal kapcsolatos kérdésekben ! https://www.facebook.com/groups/1611221058908889/?ref=bookmarks
Üdv : Coreprime -
Novver
senior tag
Sziasztok!
Most fogtam bele és szívesen fogadok segítséget. PC-n játszok.
Friendnek felvehettek ha szimpatikus - Novver néven vagyok mindenhol

-
Zola01
tag
Én még csak most töltöm a játékot, de találtam egy giveaway-t a Fleet Recruitment Pack-hez.
Még azt sem tudom, hogy mit kaptam, de ingyen volt.
-
keneseig
tag
Azóta összejött még egy hét prémre való arany,vagyis egyre több győzelemért kap az ember aranyat.
-
keneseig
tag
Félreérthető voltam, belátom: semmi gond nincs ezzel az üzleti modellel, a GP vásárlásnál - ahogy sok ilyen játéknál - az első mondat az, hogy ezzel támogatod a fejlesztőket is.
Csak nem mindegy, hogy hetekig löveted magad rendszeresen rommá ahhoz, hogy fejleszthess, vagy betolsz egy kis zsét és 5 perc alatt megvan. A gondom ott szokott lenni, amikor aránytalanul nagy előnyökhöz jut az, aki perkál is. Ez is érthető, csak éppen hosszú távon biztos bukó. Bár sokszor nem is cél a hosszú táv

Mondjuk ennek elég régóta döcögnek a fejlesztésével, ahogy nézem.Erre annyit tudok mondani,hogy az első héten perkászás nélkül a küldikért adtak annyi aranyat,hogy tudj venni 1 prém hajót +1 hét prémet.Utóbbi ráadásul alapból több aranyba kerül mint így ez a csomag.Aztán 2-3 héten belül összejött annyi arany,hogy tudtam venni 1 hónap prémet. 5 tier van a hajóknál ebből már megvan 2db 4-es.
-
ksanc
őstag
Félreérthető voltam, belátom: semmi gond nincs ezzel az üzleti modellel, a GP vásárlásnál - ahogy sok ilyen játéknál - az első mondat az, hogy ezzel támogatod a fejlesztőket is.
Csak nem mindegy, hogy hetekig löveted magad rendszeresen rommá ahhoz, hogy fejleszthess, vagy betolsz egy kis zsét és 5 perc alatt megvan. A gondom ott szokott lenni, amikor aránytalanul nagy előnyökhöz jut az, aki perkál is. Ez is érthető, csak éppen hosszú távon biztos bukó. Bár sokszor nem is cél a hosszú táv

Mondjuk ennek elég régóta döcögnek a fejlesztésével, ahogy nézem. -
keneseig
tag
Én, mivel sci-fi fan vagyok, megnéztem, de ez is csak egy a sok fizessé-oszt-király-vagy-12-éves-apuci-fizeti játéknak. Unaloműzőnek jó, másnak nem, fizetés nélkül csak idegesítő, de fizetni ilyenekért nem fogok

Elsőre a Word of Tanks űrváltozatának tűnik, de amíg azt érdemes valódi pénz nélkül is játszani, ezt nem, anélkül esélyed sincs.Mit is néztél meg ,hogy azt mondod ez egy p2w game?Csak mert semmivel sem leszel jobb ha fizetsz.Prém hajók biztos nem OP-k.Xp-t kapsz többet meg ingame creditet ha prémért adsz ki pénzt minden más meg csak skin.
-
ksanc
őstag
Én, mivel sci-fi fan vagyok, megnéztem, de ez is csak egy a sok fizessé-oszt-király-vagy-12-éves-apuci-fizeti játéknak. Unaloműzőnek jó, másnak nem, fizetés nélkül csak idegesítő, de fizetni ilyenekért nem fogok

Elsőre a Word of Tanks űrváltozatának tűnik, de amíg azt érdemes valódi pénz nélkül is játszani, ezt nem, anélkül esélyed sincs.World of Tanks, természetesen

Persze, ez még Béta, de nem találok utalást arra, hogy a kiadandó változatban szintén a pénzen kívül más is számítana...
Kb. olyan, mint a Battlestar Galactica, a film No.1, de a játék csak pénztermelő a készítőknek. -
ksanc
őstag

Elsőre a Word of Tanks űrváltozatának tűnik, de amíg azt érdemes valódi pénz nélkül is játszani, ezt nem, anélkül esélyed sincs. -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Látom elég halott volt eddig a topic, remélhetőleg a nyílt bétára váltásnak köszönhetően változik a dolog.

Egy-két órám van még csak benne, eddig béta állapothoz képest elég jó.

Van aki most kezdte esetleg?
-
keneseig
tag
Senki nem játszik?Amúgy ingame Pharaa a nevem.
-
keneseig
tag
Valaki írhatna akit beszippantott a játék aztán ha tudunk mehetünk együtt.
-
keneseig
tag
Meg a DX 12 most működik avagy nem?Játékon belül off-on van de nem is lehet váltogatni.Aztán lehet előbb rájövök,mint itt válaszolna valaki a kérdésekre.

-
keneseig
tag
Veterán-nál nem tudom mit takar az auto pay maintenance?Ott már rongálódnak a hajók?
-
keneseig
tag
Tegnap raktam fel.Nekem eddig tetszik.A support osztály úgy érzem nem kap elég XP-t.Egyedül voltam a csapatban vele, healeltem mint az állat aztán utolsó hely a végén.Remélem ezen még változtatnak.
-
egyedülülő
őstag
Látom nem igazán idnult be még a Dreadnought topik. Ilyen kevesen játszák?
-
laskr99
addikt
Na open beta a játék. 1 meccsben folyton meghaltam. DE eddig stílusra tetszik.
-
vaakuum
addikt
Az mitől függ, hogy melyik hajóra rakja ki a zászlót a hangárban (az alsó sorban a hajóikonok jobb felső sarkában?) Az a zászló mit jelent?

-
zarew
senior tag
-
vaakuum
addikt
-
zarew
senior tag
-
zarew
senior tag
Ez a legpörgősebb totyikja ? Mert bénázom.
-
hitvanyalak
senior tag
-
zozyk
addikt
-
weres78
senior tag
-
TESCO-Zsömle
titán
-
zozyk
addikt
Hello.
Játszik valaki ezzel a játékkal?
-
hitvanyalak
senior tag
Köszönöm a beta linket!:-)
-
Z10N
veterán
Meg nem lattam topikot a Dreadnought-nak. Majd, ha keszul osszefoglalo akkor modositjak ezt a hsz-t.
Hivatalos oldal. Jelenleg tart a closed alpha es lehet jelentkezni a beta-ra.
Kaptam meghivot. Eddigi tapasztalatok jok. Bar meg ugye csak kezdeti fazisban van minden. Phenom2 x6 + 7870 +8GB 1080p epic beallitason 35-45fps (benchmark 35fps) es elvezhetoen megy szaggatas nelkul.
Zart beta jelentkezes. Akit erdekel privatban keressen meg es felvesszuk egymast az in-game-chat-n.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Starlink
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /LIAN LI/NZXT/PHANTEKS/CORSAIR/MSI/ZALMAN/120MM/140MM/CSOMAGOK/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5308
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest