- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
quailstorm #2246 üzenetére
Én SlimKat-et használok. Böngészés elmegy, de annyira nem szeretem (e-mail nézés max), mert nekem túl kicsi a kijelző, ezért szintén nem is játszok rajta, inkább zenehallgatás nagyrészt. Amire most használom teszi a dolgát, talán jövőre váltok, mert 5 éves lesz, aztán megy tartalékba. Ezt a tabletezést sem fogom túlzásba vinni szerintem
, de ha már ingyen megkaptam, akkor elfér.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
quailstorm #2244 üzenetére
Én nem úgy vettem észre, azon még a 720p videók is szaggatnak nekem, tökmindegy milyen romot tettem rá, kicsit belakod már használhatatlan az egész kb. Most nagyon letisztultan használom csak (lehető legkevesebb, de tényleg kellő appok), így viszonylag akadásmentes a legtöbb dolog a HD videókat kivéve.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
quailstorm #2242 üzenetére
Nem volt nehéz megoldani, szóval nem volt gond.
Hát ja, szerintem én is max ha buszozok, akkor nézek rajta valamit vagy netezgetek. Olyan szempontból még mindig kényelmesebb, mint az őskövület Huawei Y300-am
.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
quailstorm #2240 üzenetére
Az én esetemben annyira nem volt egyszerű, még a Google Play-ről is le kellett töltenem
. Amúgy meglepően tapasztalom, hogy 1080p videók mennek szaggatás nélkül, a hanggal mondjuk van valami gebasz, de lehet a kódolás miatt.
-
MomoSinX
aktív tag
Nos, sikerült feltámasztani a tabletet LiveSuit flashelés bejött), azonban elkövettem egy nagyon kezdő hibát, szétszedéskor véletlen letéptem a kicsi speakert, visszaforrasztottam, de nem lett jó, mind1 majd szerzek egy újat és megcsinálom rendesen. Fülesről megy. Annyi, hogy a rom, amit feltudtam erőszakolni spanyol, de rajta vagyok az angolosításon.
-
MomoSinX
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam a rokonaimtól egy ilyen tabletet. Be van fagyva a dps logo indításnál és nem jut tovább. Feltételezem valamit kinyírtak a romban valahogy. Recoverybe betudok jutni és a gép is felismeri. Valaki tudna nekem élő linket adni a megfelelő custom recoveryhez? Feltolok rá egy másik androidot, hátha vissza tudom hozni a féltéglaságból. + ha sikerül, amúgy is megtarthatom xD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tippmix
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest