Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
válasz
Fooler89
üzenetére
Én nem vagyok oda a hirtelen összeállt magyar csapatokért, nincs semmi összeszokottság, úgy érzem, hogy mindenki próbálja megmutatni a többieknek, hogy ő milyen fasza aztán az eredmény egy nagy loose lesz. De a régóta együtt játszó csapatokat se feltétlenül komálom, mert ha kezdünk vesztésre állni, általában van egy vinnyogó denevér, aki hajtogatja ezt a láma bullshit szöveget "hogy már nem is érdemes játszani" "mindjárt kilépek a f@szba" "ennek semmi értelme". Esetleg még ki is lép. Ennél egy fokkal rosszabb, aki nem vinnyog hanem ugat. EZ ENGEM OLYAN SZINTEN FEL TUD IDEGESÍTENI főleg ha az egész csapat már csak muszájból játszik, legszívesebben belelőném ilyenkor őket a Tiszába.
Ennek ellenére szerencsére megismertem egy magyar csapatot, akik tényleg jól játszanak és semmilyen probléma nincs velük. Ha vesztésre is állunk, akkor se adjuk fel, nem kezdünk el sírni. Rengetegszer fordítottunk már meg olyan játékot, ahol két oldalunkat beverték, illetve nyertünk több olyat, ahol az ellenség kétszer többet ölt, mint mi.
Valahányszor írják, hogy "össze kellene egy magyar csapatot hozni", mindig az ugrik be, hogy nem fog összejönni hasonló kaliberű, mint a második bekezdésemben taglalt csapat.
Néha úgy érzem, hogy én vagyok az egyedüli, aki olyan csapat után ácsíngózik, ahol okosak vannak, nincsenek idegbetegek és a legrosszabb esetben is végsőkig játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest